Purmerend

Drie Purmerendse makelaars met een missie

Purmerend – Vanaf 17 september as. zal het RTL5 programma Makelaars met een Missie zich een week lang afspelen in en om Purmerend.

Drie Purmerendse makelaars: Jan Schrijvers (Teunisse Makelaars), Linda Schilder (Hoekstra en van Eck makelaars) en Laura Herlé – Ruys (HR Makelaars) gaan in dit programma de strijd met elkaar aan om voor vijf verschillende huizenkopers een huis te vinden.

In iedere aflevering staat één potentiële koper centraal die zijn of haar wensenlijstje bij de makelaars neerlegt. Op basis daarvan gaan de makelaars aan de slag.

Weekwinnaar

De makelaars moeten bewijzen van alle markten thuis te zijn: of het nu gaat om een passende hoekwoning, een betaalbare starterswoning of een luxe villa. Aan het eind van de week wordt bekeken wie van de drie het best uit de bus komt. De makelaar die de meeste huizen aan de man weet te brengen, mag zich weekwinnaar noemen.

Gaat het ze lukken om in de overspannen huizenmarkt van Purmerend de geschikte woning te vinden?

Vanaf 17 september 19:30 is het programma 5 dagen te zien op RTL5

Relevant artikel:

Zoek jij een huis in Purmerend? Geef je nu op!


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.