10.2 C
Purmerend
vrijdag 31 maart 2023
Home* nazomerfeestweek 2018Nazomerfeestweek: Duikers duiken de Where schoon

Nazomerfeestweek: Duikers duiken de Where schoon

Purmerend – Duikers van duikvereniging “Trilobiet” hebben zich vanmiddag bij de Hoornsebrug ingezet om een stukje van de Where weer schoon te maken. Voor de locatie aan de Hoornsebrug is gekozen vanwege de ligging, omdat daar de meeste spullen over de reling van de brug in het water komen.

Als eerste wapenfeit van de duikers kwam er een kruiwagen uit het water. Diverse fietsen, een standbeeldje van een pinguïn, stenen, glaswerk, een gasfornuis en veel meer troep werden op de bodem van de Where gevonden. In het verleden is al aangetoond dat er heel veel zaken op de bodem van de Where liggen, die daar niet thuis horen. Zo zijn er vele fietsen, brommers maar ook verkeersborden gevonden die daar gedumpt zijn voor of na een avondje stappen. Ook zijn er in het verleden door Trilobiet een pistool en twee lege kluizen aangetroffen tijdens de schoonmaakwerkzaamheden. Trilobiet ziet dit als goede oefening voor hun duikers.

Foto’s: Rob Klaucke.


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,209FansLike
2,236VolgersVolg
1,563VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10.2 ° C
10.6 °
10 °
94 %
2.2kmh
100 %
vr
10 °
za
9 °
zo
9 °
ma
8 °
di
8 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.