Nazomerfeestweek: MarktstadRun, meer dan 2500 hardlopers (fotoverslag)

Purmerend – Vandaag gingen meer dan 2.500 hardlopers van start tijdens de 8e editie van de MarktstadRun. De kids konden deelnemen aan de 1 engelse mijl. (1 engelse mijl is iets meer dan 1,6 kilometer). Verder waren er afstanden van 2 EM, 4.5 EM, 8 EM en de halve marathon van 21 kilometer.

Menno Merlijn won de halve marathon heren in een tijd van 1 uur, 22 minuten en 27 seconden. Marck de Haan werd tweede in een tijd van 1 uur, 25 minuten en 55 seconden. De derde plek was voor Ruben Ruigendijk in een tijd van 1 uur, 26 minuten en 13 seconden.

Bij de halve marathon dames ging de eerste plaats naar Annemiek Bot in een tijd van 1 uur, 39 minuten en 10 seconden. Tweede werd Bernadette Lohmann met een tijd van 1 uur, 41 minuten en 13 seconden. De derde plek ging naar Annemieke Swaanenvelt in een tijd van 1 uur, 43 minuten en 44 seconden.

Voor de uitslagen van andere afstanden kijkt u hier: https://results.chronotrack.com/event/results/event/event-43504

Foto’s: Rob Klaucke

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*