7.5 C
Purmerend
donderdag 28 maart 2024
Home* Nazomer FeestweekNazomerfeestweek: programma maandag 10 september

Nazomerfeestweek: programma maandag 10 september

Purmerend – De Nazomerfeestweek is weer van start gegaan. Van vrijdag 7 september tot en met zondag 16 september is er van alles te doen in Purmerend. Natuurlijk houden wij je op de hoogte van de vele activiteiten en geven we verslag in woord en beeld. Hieronder vindt u het programma van maandag 10 september. Het complete programmaoverzicht vindt u hier.

Maandag 10 september – Pijprookwedstrijd en tafeltennistoernooi

Staat de jaarlijkse pijprookwedstrijd in Proeflokaal Bakker op het programma evenals het Tafeltennistoernooi in de Karekiet/ JP Sweelickstraat.


Tafeltennis toernooi jeugd – 18:45 uur – Gymzaal JP Sweelinckstraat.

In het kader van de Nazomerfeestweek wordt het inmiddels traditionele “Marktstadtafeltennistoernooi” voor de jeugd georganiseerd door de tafeltennisverenigingen Het Nootwheer en TSO. Dit toernooi wordt gehouden op maandag 10  september 2018 en de wedstrijden beginnen om 18.45 uur. Deelnemers dienen uiterlijk om 18.30 uur aanwezig te zijn. Er wordt gespeeld in de gymzaal “JP Sweelinckstraat” welke is gelegen aan de J.P. Sweelinckstraat 4a, 1443 MA Purmerend (wijk  Wheremolen)

Inschrijven voor dit toernooi kan per e-mail ([email protected]) en op maandag 10 september om 18:15 uur.

Deelname is mogelijk voor jongens en meisjes woonachtig in Purmerend vanaf 8 jaar tot 16 jaar. Er wordt met vierkampen gespeeld zodat men minimaal 3 partijen speelt. De indeling vindt gemengd plaats. Het inschrijfgeld bedraagt € 1 per persoon. Maximaal aantal deelnemers is 40.

Er zal in twee categorieën gespeeld worden:

A: competitiespelers

B:  recreanten (zij die nooit competitie hebben gespeeld).

In iedere categorie zijn 2 prijzen te winnen. De winnaar uit groep A mag zich tevens en gedurende een jaar de kampioen van Purmerend noemen.

Tafeltennis toernooi voor volwassenen – Sporthal de Karekiet – Maandag 10 september 2018 aanvang 19:00 – 24.00 uur

In het kader van de Nazomerfeestweek wordt het inmiddels traditionele “Marktstraattafeltennistoernooi” georganiseerd door de tafeltennisverenigingen TSO en Nootwheer. Dit toernooi wordt gehouden op maandagavond 8 september en de wedstrijden beginnen om 19.00 uur. Deelnemers dienen uiterlijk om 18.45 uur aanwezig te zijn. Er wordt gespeeld in de sporthal ´De Karekiet´ welke is gelegen aan de Allendelaan in Overwhere t.o. winkelcentrum Overwhere

Deelname is mogelijk voor dames en heren woonachtig in Purmerend vanaf 17 jaar. Er wordt met vierkampen gespeeld zodat men minimaal 3 partijen speelt. De indeling vindt gemengd plaats. Het inschrijfgeld bedraagt € 1 per persoon. Maximaal aantal deelnemers is 100.

Er wordt in 4 categorieën gespeeld:

A: competitiespelers uit de klasse 1 tot en met 3

B:  idem uit de klasse 4 en 5

C:  idem uit de klasse 6 en 7

D: recreanten (zij die nooit competitie hebben gespeeld).

In iedere categorie zijn 2 prijzen te winnen. De winnaar uit groep A mag zich tevens en gedurende een jaar de kampioen van Purmerend noemen.

Inschrijven voor dit toernooi kan uitsluitend per e/mail of telefonisch op vrijdagavond 2 september tussen 20.00 en 22.00 uur bij de navolgende personen Louis Oudhuis (TSO) tel.nr. 0299 470662.

Johan Kuijper tel.nr.06-22492782 of email [email protected]

PIJPROOKWEDSTRIJD – Proeflokaal BAKKER, op de Koemarkt – Maandag 10 september 2018 van 20.00 – 00.00 uur

De Purmerender Pijprokersvereniging ” De gesellighe dampkring” organiseert ook dit jaar weer haar traditionele pijprookwedstrijd om de “Marktstadtrofee”. Pijprokers uit Den Helder, Sneek en natuurlijk Purmerend strijden om de trofee én de eeuwige roem.

Een Goudse pijp, 2 gram tabak, 3 lucifers vormen de attributen.

Wie houdt het langste merk in de pijp?

 



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,844FansLike
2,540VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
7.5 ° C
8.3 °
6.6 °
76 %
2.2kmh
100 %
do
11 °
vr
12 °
za
12 °
zo
13 °
ma
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.