Purmerend

Finaleplek voor Purmerender Georges Lotze in The Voice Senior (video’s)

PURMEREND – De voormalige taxichauffeur Georges Lotze uit Purmerend heeft het tot de finales weten te schoppen bij The Voice Senior, zo was afgelopen vrijdag te zien.

Met het nummer September Morn van Neil Diamond wist Lotze tijdens de blind auditions alle stoelen te laten draaien en kreeg hij een staande ovatie van zowel publiek als juryleden.

De Purmerender besloot aan te sluiten bij team Borsato. Een goede zet, want in de knockouts sloeg Lotze weer toe met een nummer van Neil Diamond – Love on the rocks. Inmiddels heeft hij de finale weten te bereiken van the voice senior.

Aanstaande vrijdag om half negen is The Voice Senior te zien bij RTL4.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.