9.8 C
Purmerend
zondag 10 december 2023
Home112Ophef over selfie na ongeval

Ophef over selfie na ongeval

Purmerend – Op dinsdag 11 september vond er in de Weidevenne een ongeval plaats tussen een fietser en een brommer. Niet lang daarna ontstond er op social media ophef over foto’s die opdoken van een man die een selfie maakte bij één van de slachtoffers.

De plaatser van de foto’s – N.B. een ander persoon dan de selfie-maker – wilde op deze manier aandacht vragen voor het gevaarlijke kruispunt en verklaarde foto’s van toekomstige ongelukken online te publiceren. De plaatser van de foto’s op social media is een complete onbekende van het slachtoffer.

De man die de selfie maakt is echter de vriend van het vrouwelijke slachtoffer. “Het was op dat moment al duidelijk dat het goed met me ging. Gewoon een leuke foto voor het nageslacht”, zegt de vrouw. Op wat schrammen en blauwe plekken na, maakt de vrouw het goed.

#selfie hier geplaatst met toestemming van de vrouw en haar vriend.

Foto’s van de plaatser van de foto’s op social media, vertonen we omwille van de privacy, niet in dit artikel.

Relevant artikel:

Ongeval fietser/brommer Weidevenne, bekende slachtoffer maakt SelfieSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,742FansLike
2,526VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.8 ° C
11.1 °
8.9 °
77 %
8.5kmh
87 %
zo
10 °
ma
9 °
di
8 °
wo
9 °
do
6 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.