112

Ophef over selfie na ongeval

Purmerend – Op dinsdag 11 september vond er in de Weidevenne een ongeval plaats tussen een fietser en een brommer. Niet lang daarna ontstond er op social media ophef over foto’s die opdoken van een man die een selfie maakte bij één van de slachtoffers.

De plaatser van de foto’s – N.B. een ander persoon dan de selfie-maker – wilde op deze manier aandacht vragen voor het gevaarlijke kruispunt en verklaarde foto’s van toekomstige ongelukken online te publiceren. De plaatser van de foto’s op social media is een complete onbekende van het slachtoffer.

De man die de selfie maakt is echter de vriend van het vrouwelijke slachtoffer. “Het was op dat moment al duidelijk dat het goed met me ging. Gewoon een leuke foto voor het nageslacht”, zegt de vrouw. Op wat schrammen en blauwe plekken na, maakt de vrouw het goed.

#selfie hier geplaatst met toestemming van de vrouw en haar vriend.

Foto’s van de plaatser van de foto’s op social media, vertonen we omwille van de privacy, niet in dit artikel.

Relevant artikel:

Ongeval fietser/brommer Weidevenne, bekende slachtoffer maakt Selfie


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.