112

Ophef over selfie na ongeval

Purmerend – Op dinsdag 11 september vond er in de Weidevenne een ongeval plaats tussen een fietser en een brommer. Niet lang daarna ontstond er op social media ophef over foto’s die opdoken van een man die een selfie maakte bij één van de slachtoffers.

De plaatser van de foto’s – N.B. een ander persoon dan de selfie-maker – wilde op deze manier aandacht vragen voor het gevaarlijke kruispunt en verklaarde foto’s van toekomstige ongelukken online te publiceren. De plaatser van de foto’s op social media is een complete onbekende van het slachtoffer.

De man die de selfie maakt is echter de vriend van het vrouwelijke slachtoffer. “Het was op dat moment al duidelijk dat het goed met me ging. Gewoon een leuke foto voor het nageslacht”, zegt de vrouw. Op wat schrammen en blauwe plekken na, maakt de vrouw het goed.

#selfie hier geplaatst met toestemming van de vrouw en haar vriend.

Foto’s van de plaatser van de foto’s op social media, vertonen we omwille van de privacy, niet in dit artikel.

Relevant artikel:

Ongeval fietser/brommer Weidevenne, bekende slachtoffer maakt Selfie

Tags

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....