PurmerendSport

Rolstoeltennisser Melvin Smid gaat voor Paralympics 2024

Purmerend – De talentvolle Purmerendse rolstoeltennisser Melvin Smid zal van 18 t/m 21 oktober deelnemen aan het Montfermeil Wheelchair Tennis Open 2018 in Frankrijk. Dit toernooi maakt deel uit van de internationale ITF Future Series.

De rolstoeltennisser van TV Neckslag zal deelnemen aan de second draw in het enkel- en dubbelspel. Smid, die nog geen jaar met rolstoeltennis bezig is en geen verleden in het tennis heeft, wil zoveel mogelijk wedstrijden spelen. Doordat er in Nederland dit jaar al meerdere toernooien van de Nationale Rolstoeltennis Ranglijst (KNLTB) zijn uitgevallen, wil de huidige nummer 36 van Nederland toch ook al toernooien gaan spelen over de grens.

Het uiteindelijke doel van de 40-jarige Purmerender is de Paralympics van 2024 in Parijs.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....