PurmerendSport

Rolstoeltennisser Melvin Smid gaat voor Paralympics 2024

Purmerend – De talentvolle Purmerendse rolstoeltennisser Melvin Smid zal van 18 t/m 21 oktober deelnemen aan het Montfermeil Wheelchair Tennis Open 2018 in Frankrijk. Dit toernooi maakt deel uit van de internationale ITF Future Series.

De rolstoeltennisser van TV Neckslag zal deelnemen aan de second draw in het enkel- en dubbelspel. Smid, die nog geen jaar met rolstoeltennis bezig is en geen verleden in het tennis heeft, wil zoveel mogelijk wedstrijden spelen. Doordat er in Nederland dit jaar al meerdere toernooien van de Nationale Rolstoeltennis Ranglijst (KNLTB) zijn uitgevallen, wil de huidige nummer 36 van Nederland toch ook al toernooien gaan spelen over de grens.

Het uiteindelijke doel van de 40-jarige Purmerender is de Paralympics van 2024 in Parijs.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.