Purmerend

Nieuw gebouw havenkantoor Purmerend

Purmerend – De gemeente Purmerend en de watersportvereniging onderzoeken de mogelijkheid om het havenkantoor aan het Whereplantsoen te verplaatsen en op de nieuwe locatie nieuw te bouwen of nieuw te bouwen op de bestaande locatie.

Het havenkantoor voldoet niet meer aan de eisen en standaarden en aan de vraag van watersporters. De watersportvereniging onderzoekt daarom, samen met de gemeente, welke mogelijkheden er zijn om op deze plek een nieuw havenkantoor met sanitaire voorzieningen neer te zetten.

“Probleem is dat de toiletten en de douche bij elkaar zitten. Dit zou eigenlijk gescheiden moeten worden. Maar ook het gebouwtje zelf is dringend toe aan vernieuwing.”, geeft een beheerder desgevraagd aan.“

Afgelopen woensdag konden direct omwonenden samen met de gemeente en de watersportvereniging hierover in gesprek. https://www.purmerend.nl/centrum-verplaatsen-havenkantoor-whereplantsoen

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.