Purmerend

Nieuw gebouw havenkantoor Purmerend

Purmerend – De gemeente Purmerend en de watersportvereniging onderzoeken de mogelijkheid om het havenkantoor aan het Whereplantsoen te verplaatsen en op de nieuwe locatie nieuw te bouwen of nieuw te bouwen op de bestaande locatie.

Het havenkantoor voldoet niet meer aan de eisen en standaarden en aan de vraag van watersporters. De watersportvereniging onderzoekt daarom, samen met de gemeente, welke mogelijkheden er zijn om op deze plek een nieuw havenkantoor met sanitaire voorzieningen neer te zetten.

“Probleem is dat de toiletten en de douche bij elkaar zitten. Dit zou eigenlijk gescheiden moeten worden. Maar ook het gebouwtje zelf is dringend toe aan vernieuwing.”, geeft een beheerder desgevraagd aan.“

Afgelopen woensdag konden direct omwonenden samen met de gemeente en de watersportvereniging hierover in gesprek. https://www.purmerend.nl/centrum-verplaatsen-havenkantoor-whereplantsoen

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....