7.9 C
Purmerend
vrijdag 19 april 2024
HomePurmerendNieuw gebouw havenkantoor Purmerend

Nieuw gebouw havenkantoor Purmerend

Purmerend – De gemeente Purmerend en de watersportvereniging onderzoeken de mogelijkheid om het havenkantoor aan het Whereplantsoen te verplaatsen en op de nieuwe locatie nieuw te bouwen of nieuw te bouwen op de bestaande locatie.

Het havenkantoor voldoet niet meer aan de eisen en standaarden en aan de vraag van watersporters. De watersportvereniging onderzoekt daarom, samen met de gemeente, welke mogelijkheden er zijn om op deze plek een nieuw havenkantoor met sanitaire voorzieningen neer te zetten.

“Probleem is dat de toiletten en de douche bij elkaar zitten. Dit zou eigenlijk gescheiden moeten worden. Maar ook het gebouwtje zelf is dringend toe aan vernieuwing.”, geeft een beheerder desgevraagd aan.“

Afgelopen woensdag konden direct omwonenden samen met de gemeente en de watersportvereniging hierover in gesprek. https://www.purmerend.nl/centrum-verplaatsen-havenkantoor-whereplantsoenSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,874FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
7.9 ° C
8.9 °
6.7 °
77 %
5.4kmh
100 %
vr
9 °
za
9 °
zo
10 °
ma
9 °
di
5 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.