PurmerendSport

Straatvoetbal en inline-skaten vanwege Nationale Sportweek

Purmerend – Twee keer inline-skaten en twee keer straatvoetbal in en bij het winkelcentrum aan de Burgemeester D. Kooimanweg in de marktstad tijdens de Nationale Sportweek. Inline-skaten is voor alle leeftijden, kids vanaf vijftien jaar kunnen straatvoetbal spelen. De Nationale Sportweek is bedoeld voor het promoten van samen lekker sporten en bewegen. Aanmelden voor het inline-skaten en voor het straatvoetbal is niet nodig, deelname is gratis.

Het straatvoetbal en inline-skaten tijdens de Nationale Sportweek is het resultaat van samenwerking van de IJs en Inline-skateclub, Spurd en Albert Heijn XL. Vrijwilligers van de IJs en Inline-skateclub Purmerend begeleiden de inline-skaters en medewerkers van Spurd het straatvoetbal. Het inline-skaten gebeurt in de hal van het winkelcentrum aan de Burgemeester D. Kooimanweg, het straatvoetbal is op het parkeerterrein.

Het inline-skaten is woensdag 19 en 26 september van 14.00 uur tot 17.00 uur en het straatvoetbal vrijdag 21 en 28 september van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.