12.9 C
Purmerend
donderdag 6 oktober 2022

HomePurmerendStraatvoetbal en inline-skaten vanwege Nationale Sportweek

Straatvoetbal en inline-skaten vanwege Nationale Sportweek

Purmerend – Twee keer inline-skaten en twee keer straatvoetbal in en bij het winkelcentrum aan de Burgemeester D. Kooimanweg in de marktstad tijdens de Nationale Sportweek. Inline-skaten is voor alle leeftijden, kids vanaf vijftien jaar kunnen straatvoetbal spelen. De Nationale Sportweek is bedoeld voor het promoten van samen lekker sporten en bewegen. Aanmelden voor het inline-skaten en voor het straatvoetbal is niet nodig, deelname is gratis.

Het straatvoetbal en inline-skaten tijdens de Nationale Sportweek is het resultaat van samenwerking van de IJs en Inline-skateclub, Spurd en Albert Heijn XL. Vrijwilligers van de IJs en Inline-skateclub Purmerend begeleiden de inline-skaters en medewerkers van Spurd het straatvoetbal. Het inline-skaten gebeurt in de hal van het winkelcentrum aan de Burgemeester D. Kooimanweg, het straatvoetbal is op het parkeerterrein.

Het inline-skaten is woensdag 19 en 26 september van 14.00 uur tot 17.00 uur en het straatvoetbal vrijdag 21 en 28 september van 19.30 uur tot 21.30 uur.


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,186FansLike
2,236VolgersVolg
1,527VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
12.9 ° C
13.9 °
11.1 °
73 %
0.5kmh
0 %
do
16 °
vr
17 °
za
15 °
zo
15 °
ma
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.