1.3 C
Purmerend
donderdag 7 december 2023
HomeverkeerLaan der Continenten weer open - eerder dan verwacht

Laan der Continenten weer open – eerder dan verwacht

Purmerend – Zojuist – op zondag 16 september rond 19:00 uur – is de Laan der Continenten weer opengesteld voor verkeer. Dat is eerder dan verwacht, want volgens de planning zouden de werkzaamheden duren tot zondag middernacht of uiterlijk maandagochtend 05:00 uur.

De grote verkeersader in de Weidevenne werd vrijdagavond 14 november om 20:00 uur afgesloten voor al het verkeer. Een gedeelte van het verouderde asfalt is vervangen door geluidwerend asfalt.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,741FansLike
2,524VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
1.3 ° C
3.3 °
0 °
95 %
4.3kmh
44 %
do
4 °
vr
8 °
za
10 °
zo
10 °
ma
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.