8.7 C
Purmerend
zaterdag 20 april 2024
Home112PostNL bezorger dumpt post in bosjes Weidevenne

PostNL bezorger dumpt post in bosjes Weidevenne

Purmerend – In de middag van zaterdag 15 september 2018 werd op Lombok in de Weidevenne gezien hoe een postbezorger met zijn kar bij de bosjes stond. Toen de postbezorger er na een minuut met een vlot tempo vandoor ging, is onze verslaggever polshoogte gaan nemen bij de struiken. Daar werd een volle Post NL tas gevonden. Rondom de tas lagen opengescheurde kaarten en een leeg cadeaudoosje.

De tas werd meegenomen om hiervan maandag melding te maken bij Post NL. Het voelde echter nog niet lekker, dus werd er een paar uur later nogmaals verder gezocht. De tweede zoektocht in dezelfde bramenstruiken leverde de vondst op van een tweede volle PostNL tas. Honderden poststukken en vele opengescheurde kaarten. Allemaal bestemd voor het kwadrant Azië in de Weidevenne in de periode eind augustus tot en met 15 september 2018.

Hierop werd direct de politie gewaarschuwd. De stukken zijn door de politie opgehaald en er is procesverbaal opgemaakt.

Update maandag 17 september:





Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

6 REACTIES

  1. Condor voordat je roept “deze meid” zou ik ten eerste even kijken naar de foto en ten 2e is het geen meid!!!

  2. Deze meid word niet aangepakt hoor. Ze lacht haar collega’s gewoon uit als ze die tegenkomt. Volgens mij hebben ze niet eens aangifte gedaan ivm slechte publiciteit.

  3. Is dit wel een bezorger? Zie geen bedrijfskleding. Bovendien is de loop makkelijk te traceren via het label op de tas.

  4. Tja, vroeger had je fulltime postbodes, die kenden de mensen in hun wijkje, en iedereen kende de postbode, tegenwoordig, heb je parttimers, die voor het minimum werken, en een 0-urencontract krijgen, en elke paar maanden trekken ze een nieuw blik open…geen binding met de wijk, en helaas dus ook bij sommige!, geen verantwoordelijksgevoel.., ik hoop dat dit persoon ook zwaar gestraft wordt, aangezien het schenden van het briefgeheim een misdrijf is…

  5. Marktwerking… lekker goedkoop!
    Geef mij de postbodes van vroeger maar weer terug.
    Daar kon je je hand voor in het vuur steken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,875FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.7 ° C
10.1 °
7.2 °
75 %
3.6kmh
100 %
za
9 °
zo
10 °
ma
9 °
di
9 °
wo
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.