2.4 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
Home112PostNL stelt onderzoek in naar postbezorger Weidevenne

PostNL stelt onderzoek in naar postbezorger Weidevenne

Purmerend – Op zaterdag 15 september werd gezien hoe een postbezorger uit de struiken kwam. Tussen de bosjes werden vervolgens twee volle posttassen en talloze opengescheurde enveloppen gevonden. Regio Purmerend heeft op maandag morgen uitgebreid gesproken met PostNL. Het bedrijf heeft laten weten dat er een onderzoek loopt naar de postbezorger. Ook doet het bedrijf er alles aan dat iedereen alsnog de post ontvangt.

PostNL laat weten dat het uiteraard hoor en wederhoor toepast. Het gesprek met de desbetreffende postbezorger zal vandaag of morgen plaatsvinden. Op dit moment is de postbezorger op non-actief gesteld. Het bedrijf neemt dit incident heel serieus. Er zullen gepaste maatregelen volgen. Ook is het gebruikelijk in dit soort gevallen dat PostNL aangifte doet tegen de bezorger.

De poststukken zijn inmiddels weer in handen van PostNL. Deze worden opnieuw gesorteerd. De post van afgelopen zaterdag is zojuist bezorgd. Voor oudere en/of opengemaakte stukken zal een teamleider persoonlijk alle adressen afgaan, aanbellen en uitleg geven. Indien bewoners niet thuis zijn, zal er tevens een excuusbrief in de brievenbus worden gedaan.

Geen indicatie

PostNL had vooralsnog geen indicatie dat dit al langer aan de hand zou zijn. In de facebookgroep Wij Weidevenners is echter te lezen dat verjaardagskaarten al maanden niet worden bezorgd. PostNL verzoekt alle inwoners van Weidevenne die klachten hebben over niet bezorgde poststukken in de Weidevenne individueel contact op te nemen met de klantenservice (088 225 5555). Vermeld hierbij duidelijk dat je in de Weidevenne woont, zo komen de klachten terecht bij het team dat met de zaak aan de slag gaat.

Regio Purmerend heeft alle foto’s van deze zaak verstrekt aan PostNL.

Relevant artikel: Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,899FansLike
2,549VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
2.4 ° C
3.9 °
0.7 °
77 %
1.3kmh
11 %
di
10 °
wo
9 °
do
10 °
vr
12 °
za
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.