112

PostNL stelt onderzoek in naar postbezorger Weidevenne

Purmerend – Op zaterdag 15 september werd gezien hoe een postbezorger uit de struiken kwam. Tussen de bosjes werden vervolgens twee volle posttassen en talloze opengescheurde enveloppen gevonden. Regio Purmerend heeft op maandag morgen uitgebreid gesproken met PostNL. Het bedrijf heeft laten weten dat er een onderzoek loopt naar de postbezorger. Ook doet het bedrijf er alles aan dat iedereen alsnog de post ontvangt.

PostNL laat weten dat het uiteraard hoor en wederhoor toepast. Het gesprek met de desbetreffende postbezorger zal vandaag of morgen plaatsvinden. Op dit moment is de postbezorger op non-actief gesteld. Het bedrijf neemt dit incident heel serieus. Er zullen gepaste maatregelen volgen. Ook is het gebruikelijk in dit soort gevallen dat PostNL aangifte doet tegen de bezorger.

De poststukken zijn inmiddels weer in handen van PostNL. Deze worden opnieuw gesorteerd. De post van afgelopen zaterdag is zojuist bezorgd. Voor oudere en/of opengemaakte stukken zal een teamleider persoonlijk alle adressen afgaan, aanbellen en uitleg geven. Indien bewoners niet thuis zijn, zal er tevens een excuusbrief in de brievenbus worden gedaan.

PostNL had vooralsnog geen indicatie dat dit al langer aan de hand zou zijn. In de facebookgroep Wij Weidevenners is echter te lezen dat verjaardagskaarten al maanden niet worden bezorgd. PostNL verzoekt alle inwoners van Weidevenne die klachten hebben over niet bezorgde poststukken in de Weidevenne individueel contact op te nemen met de klantenservice (088 225 5555). Vermeld hierbij duidelijk dat je in de Weidevenne woont, zo komen de klachten terecht bij het team dat met de zaak aan de slag gaat.

Regio Purmerend heeft alle foto’s van deze zaak verstrekt aan PostNL.

 

Relevant artikel: PostNL bezorger dumpt poststukken in bosjes Weidevenne

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.