1.4 C
Purmerend
zondag 3 december 2023
Home* HorecaRestaurant Gachita 25 jaar lid van Koninklijke Horeca Nederland

Restaurant Gachita 25 jaar lid van Koninklijke Horeca Nederland

Purmerend – Restaurant Gachita aan de Weerwal in Purmerend is al 25 jaar lid is van de branchevereniging van de horeca: Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Restaurant Gachita bestaat sinds 1992 en de huidige eigenaresse Teddy Tuiteman staat vanaf het begin aan het roer. 

Paul Verhoeven van KHN Purmerend feliciteerde Teddy Tuiteman en gaf aan hoe trots is hij is met deze lange samenwerking.

Over Restaurant Gachita 

Teddy Tuiteman startte in 1992 het restaurant in de Weeshuissteeg. Het was toen nog een woonhuis. “Ik ben erg trots op ons bedrijf dat nu aan de Weerwal zit”.

Teddy en Sylvia Tuiteman zijn sinds 10 jaar samen de eigenaresses van restaurant Gachita. Teddy startte in 1987 met het werken in de horeca in Amsterdam. Daarna begon ze voor haarzelf aan de Weeshuissteeg. In april 1998 verhuisde het restaurant naar de huidige locatie aan de Weerwal. 

In het pand zat vroeger een brouwerij en fungeerde later als pakhuis. Vanwege het 25 jarig bestaan van het restaurant in 2017 werd er een eigen bier gebrouwen en verscheen zelfs een boek over het restaurant met de complete historie van het pand en het bedrijf. 

Restaurant Gachita verkoopt ‘The best steak in town’, en daarbij is het streven van Teddy om de gasten  een perfecte avond uit te bezorgen. Daarvoor worden veel activiteiten georganiseerd, waaronder thema-avonden met Zuid-Amerikaanse muziek en een 5-gangen verassingsmenué. Op personeelsgebied gaat het ook heel goed bij Gachita, medewerkers blijven lang in dienst en komen zelfs terug als zij een uitstapje gemaakt hebben naar een andere werkgever. Kwaliteit en gastvrijheid van de eerste tot en met de laatste minuut kenmerken Gachita.

Meer informatie: http://gachita.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,741FansLike
2,522VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
1.4 ° C
2.2 °
-0 °
82 %
1.3kmh
49 %
zo
2 °
ma
2 °
di
5 °
wo
7 °
do
4 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.