Purmerend

’t Lammetje wederom gesloten door beweging vloerplaten

Purmerend – Op maandag 17 september is op last van de gemeente wederom een gedeelte van parkeergarage ’t Lammetje afgesloten. Tijdens een inspectie is geconstateerd dat er te veel bewegingsruimte tussen de vloerplaten is. Uit voorzorg is daarom de bovenste verdieping afgesloten. Na aanvullend onderzoek worden vervolgstappen bekendgemaakt.

Parkeren is nog mogelijk op de begane grond en de eerste verdieping. Alleen de bovenste verdieping is gesloten voor auto’s. Voertuigen die momenteel op het bovenste parkeerdek staan mogen worden opgehaald. Bewoners van de binnenstad met een parkeervergunning mogen daarmee in het gehele vergunningebied staan. Op www.purmerend.nl/parkeren kunnen bewoners zien waar zij mogen parkeren.

Dit is de derde keer in twee jaar tijd dat de garage gesloten is wegens soortgelijke problemen.

Op 18 mei van dit jaar was een klem van één van de vloerplaten losgeraakt. En ook op 7 april 2017 had het te maken met de bevestiging van de vloerplaten.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.