11.7 C
Purmerend
dinsdag 21 maart 2023
HomePurmerend't Lammetje wederom gesloten door beweging vloerplaten

‘t Lammetje wederom gesloten door beweging vloerplaten

Purmerend – Op maandag 17 september is op last van de gemeente wederom een gedeelte van parkeergarage ‘t Lammetje afgesloten. Tijdens een inspectie is geconstateerd dat er te veel bewegingsruimte tussen de vloerplaten is. Uit voorzorg is daarom de bovenste verdieping afgesloten. Na aanvullend onderzoek worden vervolgstappen bekendgemaakt.

Parkeren is nog mogelijk op de begane grond en de eerste verdieping. Alleen de bovenste verdieping is gesloten voor auto’s. Voertuigen die momenteel op het bovenste parkeerdek staan mogen worden opgehaald. Bewoners van de binnenstad met een parkeervergunning mogen daarmee in het gehele vergunningebied staan. Op www.purmerend.nl/parkeren kunnen bewoners zien waar zij mogen parkeren.

Dit is de derde keer in twee jaar tijd dat de garage gesloten is wegens soortgelijke problemen. Op 18 mei van dit jaar was een klem van één van de vloerplaten losgeraakt. En ook op 7 april 2017 had het te maken met de bevestiging van de vloerplaten.

Relevante artikelen:


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,210FansLike
2,236VolgersVolg
1,560VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
11.7 ° C
12.8 °
10 °
86 %
0.5kmh
100 %
di
11 °
wo
10 °
do
13 °
vr
12 °
za
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.