Purmerend

’t Lammetje wederom gesloten door beweging vloerplaten

Purmerend – Op maandag 17 september is op last van de gemeente wederom een gedeelte van parkeergarage ’t Lammetje afgesloten. Tijdens een inspectie is geconstateerd dat er te veel bewegingsruimte tussen de vloerplaten is. Uit voorzorg is daarom de bovenste verdieping afgesloten. Na aanvullend onderzoek worden vervolgstappen bekendgemaakt.

Parkeren is nog mogelijk op de begane grond en de eerste verdieping. Alleen de bovenste verdieping is gesloten voor auto’s. Voertuigen die momenteel op het bovenste parkeerdek staan mogen worden opgehaald. Bewoners van de binnenstad met een parkeervergunning mogen daarmee in het gehele vergunningebied staan. Op www.purmerend.nl/parkeren kunnen bewoners zien waar zij mogen parkeren.

Dit is de derde keer in twee jaar tijd dat de garage gesloten is wegens soortgelijke problemen.

Op 18 mei van dit jaar was een klem van één van de vloerplaten losgeraakt. En ook op 7 april 2017 had het te maken met de bevestiging van de vloerplaten.

Tags

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....