Georges Lotze 22 september op de Cultuurparade in Purmerend

Purmerend – Op de valreep is Purmerender Georges Lotze toegevoegd aan het programma van Cultuurparade UITdagen, het theaterfestival dat aanstaande zaterdag op 22 september plaatsvindt in Theater de Purmaryn, op het Waagplein en de Kaasmarkt.

Lotze stond afgelopen vrijdag 14 september in de finale van The Voice Senior en zong daar het nummer ‘I Am I Said’ van Neil Diamond. Hij zingt van Engels en Nederlands repertoire, ballads, up tempo, rock and roll tot smartlappen. Na zijn avontuur bij The Voice Senior heeft hij besloten in het Engels door te gaan.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*