112

Parkeergarage Wormerveer ingestort – 360m2 vloer naar beneden (live updates en fotoverslag)

Wormerveer – Vanmiddag is de vloer van de tweede verdieping van een parkeergarage in Wormerveer ingestort. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 360 m2. Het vloerdeel van 12 x 30 meter kwam op de eerste verdieping terecht. Er zijn ambulances en een traumahelikopter ter plaatse.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

Of er mensen in de parkeergarage waren, toen deze instortte is nog niet bekend. De parkeergarage is in 2010 gebouwd en biedt plaats aan 220 auto’s.

16:00 – Auto’s die in de garage staan kunnen nog niet worden opgehaald. Staat uw auto in de garage? Bel dan morgenochtend de Gemeente Zaanstad via telefoonnr. 14075

15:45 – “De parkeergarage en supermarkt blijven vandaag gesloten. Het gebouw wordt deels gestut. Morgenochtend beoordeelt de gemeente de situatie opnieuw” – Dat laat de Veiligheidsregio Zaanstreek Waterland weten.

14:49 – Er zijn geen slachtoffers aangetroffen in de parkeergarage. De hulpdiensten en traumaheli zullen de plaats van de instorting nu gaan verlaten en keren terug naar de kazernes.

14:30 – Het gebouw is nu veilig genoeg voor de speurhonden om naar binnen te gaan. Deze speciaal getrainde honden gaan opzoek naar slachtoffers.

Foto’s Haico Kats – Regio11.nl

Tags

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by