112

Parkeergarage Wormerveer ingestort – 360m2 vloer naar beneden (live updates en fotoverslag)

Wormerveer – Vanmiddag is de vloer van de tweede verdieping van een parkeergarage in Wormerveer ingestort. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 360 m2. Het vloerdeel van 12 x 30 meter kwam op de eerste verdieping terecht. Er zijn ambulances en een traumahelikopter ter plaatse.

Of er mensen in de parkeergarage waren, toen deze instortte is nog niet bekend. De parkeergarage is in 2010 gebouwd en biedt plaats aan 220 auto’s.

16:00 – Auto’s die in de garage staan kunnen nog niet worden opgehaald. Staat uw auto in de garage? Bel dan morgenochtend de Gemeente Zaanstad via telefoonnr. 14075

15:45 – “De parkeergarage en supermarkt blijven vandaag gesloten. Het gebouw wordt deels gestut. Morgenochtend beoordeelt de gemeente de situatie opnieuw” – Dat laat de Veiligheidsregio Zaanstreek Waterland weten.

14:49 – Er zijn geen slachtoffers aangetroffen in de parkeergarage. De hulpdiensten en traumaheli zullen de plaats van de instorting nu gaan verlaten en keren terug naar de kazernes.

14:30 – Het gebouw is nu veilig genoeg voor de speurhonden om naar binnen te gaan. Deze speciaal getrainde honden gaan opzoek naar slachtoffers.

Foto’s Haico Kats – Regio11.nl


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.