Boevenspotter – Zakkenrollers op Volendamse kermis (video)

Foto: Screenshot Youtube

Volendam – De inmiddels beroemd en beruchte Jaime van Gastel aka de boevenspotter was tijdens de kermis in Volendam om daar twee zakkenrollers tegen te komen. Één van de zakkenrollers werd door Jaime herkend.

De politie werd gewaarschuwd waardoor de twee dames uit de anonimiteit werden gehaald en het wel uit hun hoofd lieten om hun “werk” in Volendam voort te zetten.

Ook laat hij bewakingsbeelden zien van een diefstal van een ring van €15.000 bij Juwelier Boersma uit Monnickendam. Twee mannen passen daar een trucje toe om uiteindelijk deze ring te bemachtigen en er vandoor te gaan.

Boevenspotter is het YouTube kanaal waar Jaime zakkenrollers en winkelboeven in heel Nederland maar hoofdzakelijk in Amsterdam spot en probeert te ontmaskeren. Vervolgens belt hij de politie en filmt hij de achtervolging en aanhouding. Jaime heeft al meer dan 1000 aanhoudingen op zijn naam staan en meer dan 80 filmpjes gemaakt.

Volg het kanaal Boevenspotter op YouTube hier: https://www.youtube.com/channel/UCQOOK3MJ0wNeMeyv7yKdETQ of zijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/Boeven-Spotter-195034324301945/


Gekkenwerk…..

Relevant artikel:

Vlogger Jaime slaat toe, zakkenrollers aangehouden

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*