* Edam-Volendam

Boevenspotter – Zakkenrollers op Volendamse kermis (video)

Volendam – De inmiddels beroemd en beruchte Jaime van Gastel aka de boevenspotter was tijdens de kermis in Volendam om daar twee zakkenrollers tegen te komen. Één van de zakkenrollers werd door Jaime herkend.

De politie werd gewaarschuwd waardoor de twee dames uit de anonimiteit werden gehaald en het wel uit hun hoofd lieten om hun “werk” in Volendam voort te zetten.

Ook laat hij bewakingsbeelden zien van een diefstal van een ring van €15.000 bij Juwelier Boersma uit Monnickendam. Twee mannen passen daar een trucje toe om uiteindelijk deze ring te bemachtigen en er vandoor te gaan.

Boevenspotter is het YouTube kanaal waar Jaime zakkenrollers en winkelboeven in heel Nederland maar hoofdzakelijk in Amsterdam spot en probeert te ontmaskeren. Vervolgens belt hij de politie en filmt hij de achtervolging en aanhouding. Jaime heeft al meer dan 1000 aanhoudingen op zijn naam staan en meer dan 80 filmpjes gemaakt.

Volg het kanaal Boevenspotter op YouTube hier: https://www.youtube.com/channel/UCQOOK3MJ0wNeMeyv7yKdETQ of zijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/Boeven-Spotter-195034324301945/


Gekkenwerk…..

Relevant artikel:

Vlogger Jaime slaat toe, zakkenrollers aangehouden

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.