6.4 C
Purmerend
zaterdag 20 april 2024
Home* Edam-VolendamBoevenspotter - Zakkenrollers op Volendamse kermis (video)

Boevenspotter – Zakkenrollers op Volendamse kermis (video)

Volendam – De inmiddels beroemd en beruchte Jaime van Gastel aka de boevenspotter was tijdens de kermis in Volendam om daar twee zakkenrollers tegen te komen. Één van de zakkenrollers werd door Jaime herkend.

De politie werd gewaarschuwd waardoor de twee dames uit de anonimiteit werden gehaald en het wel uit hun hoofd lieten om hun “werk” in Volendam voort te zetten.

Ook laat hij bewakingsbeelden zien van een diefstal van een ring van €15.000 bij Juwelier Boersma uit Monnickendam. Twee mannen passen daar een trucje toe om uiteindelijk deze ring te bemachtigen en er vandoor te gaan.

Boevenspotter is het YouTube kanaal waar Jaime zakkenrollers en winkelboeven in heel Nederland maar hoofdzakelijk in Amsterdam spot en probeert te ontmaskeren. Vervolgens belt hij de politie en filmt hij de achtervolging en aanhouding. Jaime heeft al meer dan 1000 aanhoudingen op zijn naam staan en meer dan 80 filmpjes gemaakt.

Volg het kanaal Boevenspotter op YouTube hier: https://www.youtube.com/channel/UCQOOK3MJ0wNeMeyv7yKdETQ of zijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/Boeven-Spotter-195034324301945/


Gekkenwerk…..

Relevant artikel:

Vlogger Jaime slaat toe, zakkenrollers aangehouden



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,874FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.4 ° C
7.2 °
5.5 °
79 %
4.9kmh
96 %
za
8 °
zo
10 °
ma
9 °
di
9 °
wo
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.