Sponsoractie voor Stichting Kanjerwens

Purmerend – Zondag 7 oktober organiseert sportschool Wellness Profi Center een sponsoractie voor Stichting Kanjerwens. Deze stichting verzorgd wensdagen voor ernstig zieke kinderen. Een dagje dieren verzorgen in de dierentuin, racen op een profcircuit of een dagje te gast bij een eredivisieclub, het zijn allemaal wensen die reeds vervult zijn door Kanjerwens.

De sportschool organiseert o.a. een 3-uur durende Spinning Marathon. Deelnemers kunnen een fiets ‘kopen’ voor €10,- per uur. Dit bedrag komt geheel ten goede aan de stichting. Uiteraard is het de bedoeling dat de deelnemer zich individueel laat sponsoren door familie, vrienden en/of collega’s. Zo kan de deelnemer zelf gratis meedoen en mogelijk nog meer geld inbrengen. Iedere deelnemer ontvangt een goodiebag, welke is gesponsord door diverse bedrijven.

Naast de Spinning Marathon is er ook een uitgebreid (proef)lesprogramma voor kinderen tot 12 jaar. Kinderen kunnen o.a. gratis Kickboksen, Zumba en Fitness uitproberen. Er is tevens een groot springkussen en kinderen kunnen zich gratis laten schminken. De actie begint om 9.00 en eindigt om 14.00 met de uitreiking van de cheque aan een Kanjerwens-ambassadeur.

De sponsoractie valt samen met de open dag. Mensen die zich op deze dag inschrijven, betalen geen inschrijfgeld en krijgen een gratis sporttas en bidon. Kom dus zondag 7 oktober langs! Wellness Profi Center is gevestigd aan de Flevostraat 255, naast De Munnik.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*