* Uitgaanmuziek

Weekendtip: vrijdag Muziekcafé P3 – After Summer Party

Purmerend – Vrijdag 28 september 2018 is het weer zo ver. Het eerste muziekcafé in P3 van dit seizoen. Singer Songwriter Hilin zingt diverse stijlen vanuit haar hart! Een mix van nummers en stijlen zal ook deze avond voorbij komen.  Natuurlijk maakt ook de P3 huisband zijn opwacht met verschillende muzikanten. Daarna kan iedereen losgaan op de zomerse klanken van Monkey Sandwich.

Over het P3 muziekcafé

Eenmaal per maand organiseren de vrijwilligers van P3 een muziekcafé. Op die avond krijgen regionale bands en singer songwriters de kans om op een professioneel podium met licht en gelid op te treden. Mensen die een instrument bespelen of willen zingen kunnen zich via Facebook opgeven. De organisatie geeft aan dit jaar echt verrast te zijn door de kwaliteit! De avonden zijn vrij toegankelijk (geen kosten voor entree). Het is een laagdrempelige activiteit bedoeld voor alle leeftijden en heeft geen commercieel belang.

 

Muziekcafé AFTER SUMMER PARTY

Vrijdag 28 september

P3 – 20.15 tot 23:30 uur

 

Hilin

 

Monkey Sandwich

Wil je zelf een keer op het podium staan? Kijk dan hier voor meer info!

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.