Weekendtip: vrijdag Muziekcafé P3 – After Summer Party

Purmerend – Vrijdag 28 september 2018 is het weer zo ver. Het eerste muziekcafé in P3 van dit seizoen. Singer Songwriter Hilin zingt diverse stijlen vanuit haar hart! Een mix van nummers en stijlen zal ook deze avond voorbij komen.  Natuurlijk maakt ook de P3 huisband zijn opwacht met verschillende muzikanten. Daarna kan iedereen losgaan op de zomerse klanken van Monkey Sandwich.

Over het P3 muziekcafé

Eenmaal per maand organiseren de vrijwilligers van P3 een muziekcafé. Op die avond krijgen regionale bands en singer songwriters de kans om op een professioneel podium met licht en gelid op te treden. Mensen die een instrument bespelen of willen zingen kunnen zich via Facebook opgeven. De organisatie geeft aan dit jaar echt verrast te zijn door de kwaliteit! De avonden zijn vrij toegankelijk (geen kosten voor entree). Het is een laagdrempelige activiteit bedoeld voor alle leeftijden en heeft geen commercieel belang.

 

Muziekcafé AFTER SUMMER PARTY

Vrijdag 28 september

P3 – 20.15 tot 23:30 uur

 

Hilin

 

Monkey Sandwich

Wil je zelf een keer op het podium staan? Kijk dan hier voor meer info!

 

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt