ondernemers

Intertoys Westerstraat verhuist naar locatie Bart Smit – Winkelcentrum Eggert

Purmerend – Intertoys Cruijff op de Westerstraat. Een begrip in Purmerend. Zaterdag 29 september kan er voor het laatst gewinkeld worden op de oude locatie. Cruijff verhuist naar het Winkelcentrum Eggert. Op donderdag 4 oktober opent Intertoys de deuren weer in de winkel waar tot gisteren Bart Smit gehuisvest zat.

Het voltallige personeel gaat mee naar de nieuwe vestiging. Barend Cruijff ziet de verhuizing als een mooie kans:

“We komen op een A-locatie te zitten. Bezoekers hoeven niet meer speciaal om te lopen om ons te bereiken. Ook was er een overschot, met 4 grote speelgoedwinkels in deze stad.

Natuurlijk blijven wij de Cruijff die iedereen kent. Waarin het belangrijk is dat bezoekers de deur uit gaan met speelgoed dat past bij de leeftijd en interesse van het kind. Service is voor ons heel belangrijk!”

En voor de mensen die nog Bart Smit bonnen hebben liggen, geen nood: deze kunnen gewoon worden ingewisseld bij Intertoys!

 

 

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.