Evenement

Weekendtip: zondag Smaakmakend Purmerend

Purmerend – Op zondag 30 september van 13.00 tot 19.00 uur zal er weer een editie van Smaakmakend op de Koemarkt in Purmerend plaatsvinden. Smaakmakend is een culinaire markt, vertegenwoordigd door diverse horecabedrijven op de Koemarkt, Wijnslijterijen en Bierbrouwers uit de streek. Het aanbod is ditmaal weer groot.

De restaurants doen een greep uit hun menukaart en bieden de bezoekers een diversiteit aan hapjes zoals vis en vleesgerechtjes en tapas. Voor de kinderen is er weer een springkussen en het evenement zal worden opgeluisterd met muziek.

Zet hem in de agenda want zondag 30 september is dus een prachtige gelegenheid om er ’s middags opuit te gaan! 

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.