Heimachine valt om: “ik trilde van de bank”

Zuidoostbeemster – Een heimachine is vanmiddag in de Zuidoostbeemster aan het Middenpad omgevallen. Het bedrijf was bezig om de heimachine te plaatsen om morgen te beginnen met heiwerkzaamheden op de betreffende bouwlocatie.

Tijdens het plaatsen van de rijplaten voor de heimachine ging het fout.

Kinderdagverblijf aan een ramp ontsnapt

Een buurtbewoonster geeft aan: “Ik hoorde een enorme klap en trilde van de bank.” Een andere buurtbewoner zegt: “10 meter verder en de heimachine had met zijn mast op het naastgelegen kinderdagverblijf gelegen of erger nog op de speelplaats waar op dat moment kinderen speelden. Het kinderdagverblijf is aan een ramp ontsnapt.”

Er zijn geen gewonden gevallen.

Update:

Bouwstop na omvallen heimachine: kinderdagverblijf ernstig geschrokken

Foto’s: Rob Klaucke

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*