6.3 C
Purmerend
zaterdag 20 april 2024
HomeondernemersHR makelaars bestaat 10 jaar en viert feest!

HR makelaars bestaat 10 jaar en viert feest!

Purmerend – HR makelaars, werkzaam in Purmerend en omliggende gemeenten, bestaat in de maand oktober 10 jaar! Het succesvolle kantoor is in 2008 opgericht door Richard en Laura Herlé-Ruys. Beiden hadden al veel ervaring opgedaan bij bestaande makelaarskantoren in de omgeving. Toch begon het flink te kriebelen. In 2008 besloten ze dan ook de krachten te bundelen: makelaar 2.0, persoonlijke aandacht voor de klanten en gebruik maken van alle moderne technieken, in de makelaardij was nog heel wat mogelijk.

Ze waren nog  maar net gestart of de financiële crisis  was een feit. Deze raakte ook de huizenmarkt flink. Voor Richard en Laura betekende dit een periode van erg hard werken en creatief denken om ook in deze slechte markt een plek te vinden. In deze periode  waarin makelaarskantoren sloten of afslankten, lukte het Richard en Laura om juist tegen de stroom in te roeien en groter te groeien.

Inmiddels zijn 10 jaren verstreken, waarin HR makelaars flink aan de weg heeft getimmerd. Zo is het kantoor inmiddels uitgebreid  naar 10 personen waaronder een in house styliste en fotografe en een marketing medewerker. Het volledige team zorgt dat de huizen die via HR makelaars worden aangeboden op een optimale en bijzondere manier op verschillende plekken worden gepresenteerd met als doel: de beste resultaten voor hun opdrachtgevers.

Komend jaar is natuurlijk een feestjaar en dat wordt flink gevierd. Zo is er samen met echte bakkers Harry de Groot een actie waarbij gebak wordt getrakteerd en verwent HR makelaars kopers en verkopers met feesttarieven en leuke extraatjes.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,875FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.3 ° C
7 °
5.6 °
78 %
4kmh
99 %
za
8 °
zo
10 °
ma
9 °
di
9 °
wo
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.