8.9 C
Purmerend
maandag 20 maart 2023
HomePurmerendDuo-fietsen met wethouder Harry Rotgans

Duo-fietsen met wethouder Harry Rotgans

Purmerend- Wethouder Harry Rotgans stapt op een duo-fiets met één van onze oudere inwoners van de stad op vrijdag 5 oktober 2018, Nationale Ouderendag. Dit is de start van de fiets-mee-actie van de gemeente. Oudere inwoners van Purmerend kunnen zich opgeven om met de wethouder te fietsen op de duo-fiets.

Het is gezond en gezellig om samen te fietsen en zo krijgt de gemeente uit eerste hand te horen wat de behoeften van ouderen zijn. Fietsen met de wethouder gaat in het voorjaar van start, want fietsen doen we met lekker weer. Opgeven kan wel vanaf nu. Dat kan via het e-mailadres [email protected]. Telefonisch kan ook via het algemene nummer van de gemeente (0299-452452). Vraag dan naar het secretariaat van de beleidsafdeling MO (Maatschappelijke Ontwikkeling).

Wensen laten uitkomen

Veel ouderen hebben een wens die ze moeilijk alleen kunnen vervullen. Bijvoorbeeld omdat ze alleen zijn of lastig op pad kunnen. Meestal zijn het kleine wensen, zoals nog eens hun geboortedorp bekijken. Nationale Ouderendag staat nu in het teken van: wensen laten uitkomen.

Vrijdag in Purmerend

Vrijdag 5 oktober om 13.15 uur verzamelen de fietsers zich bij het verzorgingshuis Triton, adres Triton 98. Niet alleen de wethouder fietst en praat met onze inwoners, ook twee ambtenaren doen mee. Als het regent gaat het fietsen niet door. Dan drinken we samen koffie en voeren prettige gesprekken met elkaar.

Update:


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,211FansLike
2,236VolgersVolg
1,559VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.9 ° C
9.4 °
7.8 °
94 %
0.5kmh
100 %
ma
9 °
di
11 °
wo
11 °
do
12 °
vr
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.