112Wijdewormer

2 ongelukken op A7 van Zaandam naar Hoorn

Wijdewormer – Door een ongeluk vlak voor de afslag Wijdewormer is er een file ontstaan van 4 kilometer. Ook even verderop staat er na de afslag Purmerend-Noord een file door een ongeluk. Deze bedraagt op dit moment 8 kilometer.

Door beide ongelukken is er maar 1 rijstrook open. De vertraging bij Wijdewormer bedraagt volgens de ANWB meer dan 55 minuten.

Update: Het ongeluk na afslag Purmerend-Noord is inmiddels opgelost. Alle rijstroken zijn daar weer open. Wel is er nog een file van 6 kilometer.

Update: File door ongeluk na afslag Purmerend-Noord opgelost. File loopt op bij Wijdewormer. ANWB geeft aan 78 minuten vertraging aan en 6 kilometer file.

Zaandam – afrit Wijdewormer

+ 78 min6 km

Door een ongeluk. Twee rijstroken zijn dicht.

Update: Geen files meer.

Foto’s: Haico Kats – Regio11.nl


Wij maken met veel plezier het nieuws. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.