112Wijdewormer

2 ongelukken op A7 van Zaandam naar Hoorn

Wijdewormer – Door een ongeluk vlak voor de afslag Wijdewormer is er een file ontstaan van 4 kilometer. Ook even verderop staat er na de afslag Purmerend-Noord een file door een ongeluk. Deze bedraagt op dit moment 8 kilometer.

Door beide ongelukken is er maar 1 rijstrook open. De vertraging bij Wijdewormer bedraagt volgens de ANWB meer dan 55 minuten.

Update: Het ongeluk na afslag Purmerend-Noord is inmiddels opgelost. Alle rijstroken zijn daar weer open. Wel is er nog een file van 6 kilometer.

Update: File door ongeluk na afslag Purmerend-Noord opgelost. File loopt op bij Wijdewormer. ANWB geeft aan 78 minuten vertraging aan en 6 kilometer file.

Zaandam – afrit Wijdewormer

+ 78 min6 km

Door een ongeluk. Twee rijstroken zijn dicht.

Update: Geen files meer.

Foto’s: Haico Kats – Regio11.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.