* Wormerland112

Nachtelijke duikactie na alarm over fietser in water (video)

Wormerland – Duikers van de brandweer hebben vannacht een zoekactie uitgevoerd in het water aan de Engewomer in Wormer. De duikers kwamen rond 01.30 uur in actie na een melding over een fietser die in het water zou zijn beland.

De melding was gedaan door een automobiliste die op een afgelegen plek langs de dijk een fiets had zien liggen, meldt een ooggetuige aan mediapartner NH Nieuws. Ze belde 112, waarna twee duikteams werden ingeschakeld om de directe omgeving af te zoeken.

Na ongeveer drie kwartier zoeken werd geconcludeerd dat er gelukkig niemand in het water lag. De politie heeft de fiets meegenomen.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.