17.4 C
Purmerend
zaterdag 22 juni 2024
Home* WormerlandNachtelijke duikactie na alarm over fietser in water (video)

Nachtelijke duikactie na alarm over fietser in water (video)

Wormerland – Duikers van de brandweer hebben vannacht een zoekactie uitgevoerd in het water aan de Engewomer in Wormer. De duikers kwamen rond 01.30 uur in actie na een melding over een fietser die in het water zou zijn beland.

De melding was gedaan door een automobiliste die op een afgelegen plek langs de dijk een fiets had zien liggen, meldt een ooggetuige aan mediapartner NH Nieuws. Ze belde 112, waarna twee duikteams werden ingeschakeld om de directe omgeving af te zoeken.

Na ongeveer drie kwartier zoeken werd geconcludeerd dat er gelukkig niemand in het water lag. De politie heeft de fiets meegenomen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,946FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
17.4 ° C
18.9 °
16.2 °
70 %
0.5kmh
4 %
za
16 °
zo
21 °
ma
22 °
di
25 °
wo
26 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.