* Makado WinkelcentrumPurmerend

Dikke rijen voor meet en greet Frozen in Makado Winkelcentrum

Purmerend – Dikke rijen in het Makado Winkelcentrum vanmiddag. De ondernemersvereniging had een meet en greet met Frozen karakters georganiseerd. Het winkelcentrum stroomde vol met prinsen en prinsesjes die met Olaf en Elsa op de foto wilde. Sommige kinderen hadden hun prinsesje kleding aan.

Ook was er een gratis Frozen suikerspin te krijgen en konden de kinderen zich laten schminken. Vooraf was er een kleurwedstrijd georganiseerd. De winnende kleurplaten zijn in het winkelcentrum te bewonderen.

Frozen is een echte hype. De jeugd gaat helemaal los bij het nieuwe fenomeen van Disney. De film Frozen 2 komt op 27 november 2019 uit. De prinsessen Elsa en Anna zijn weer van de partij.

Foto’s: Rob Klaucke

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.