* Edam-Volendam* FC VolendamSport

Extra politie en ME inzet bij voetbalwedstrijd zaterdagamateurs

Volendam – Op last van de Gemeente Volendam-Edam heeft de voetbalwedstrijd tussen de zaterdagamateurs RKAV Volendam en SC Feyenoord vanmiddag om veiligheidsredenen plaatsgevonden in het KRAS Stadion van FC Volendam.

De gemeente heeft gemeend op deze wijze te trachten eventuele problemen met een groepen supporters van o.a. de Rotterdamse club te beteugelen. Er waren ook geruchten dat leden van de harde kern van AFC Ajax op zaterdagmiddag naar Volendam zouden komen. De geruchten waren echter niet bevestigd. Supporters uit Amsterdam hebben zich niet laten zien.

Voor zover bekend hebben de supporters van SC Feyenoord die wel aanwezig waren in het stadion zich van hun goede kant laten zien.

https://twitter.com/Arend010/status/1048618741481844736

Leden van de harde kern van SC Feyenoord, die nooit in de buurt van het stadion zijn geweest, hebben zich misdragen op de dijk in Volendam. Hierop werd de ME opgeroepen. Tijdens de oproep hadden de leden van de harde kern van SC Feyenoord het Volendamse grondgebied al verlaten met eigen vervoer.

Foto’s: Haico Kats – Regio11.nl

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by