5.4 C
Purmerend
woensdag 24 april 2024
Home* Edam-VolendamExtra politie en ME inzet bij voetbalwedstrijd zaterdagamateurs

Extra politie en ME inzet bij voetbalwedstrijd zaterdagamateurs

Volendam – Op last van de Gemeente Volendam-Edam heeft de voetbalwedstrijd tussen de zaterdagamateurs RKAV Volendam en SC Feyenoord vanmiddag om veiligheidsredenen plaatsgevonden in het KRAS Stadion van FC Volendam.

De gemeente heeft gemeend op deze wijze te trachten eventuele problemen met een groepen supporters van o.a. de Rotterdamse club te beteugelen. Er waren ook geruchten dat leden van de harde kern van AFC Ajax op zaterdagmiddag naar Volendam zouden komen. De geruchten waren echter niet bevestigd. Supporters uit Amsterdam hebben zich niet laten zien.

Voor zover bekend hebben de supporters van SC Feyenoord die wel aanwezig waren in het stadion zich van hun goede kant laten zien.

https://twitter.com/Arend010/status/1048618741481844736

Leden van de harde kern van SC Feyenoord, die nooit in de buurt van het stadion zijn geweest, hebben zich misdragen op de dijk in Volendam. Hierop werd de ME opgeroepen. Tijdens de oproep hadden de leden van de harde kern van SC Feyenoord het Volendamse grondgebied al verlaten met eigen vervoer.

Foto’s: Haico Kats – Regio11.nl



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,901FansLike
2,551VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
5.4 ° C
6.7 °
4.4 °
77 %
1.3kmh
100 %
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
16 °
zo
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.