Purmerend

Recreatiebad Leeghwaterbad twee maanden niet beschikbaar

Purmerend – De werkzaamheden aan de gevels en het dak van het zwembad in Purmerend gaan voorspoedig. Maandag 15 oktober begint de aannemer aan het recreatiebad. 

Recreatief zwemmen is dan beperkt mogelijk in de andere baden. Naar verwachting is het recreatiebad weer beschikbaar vanaf maandag 24 december. Tot en met zondag 23 december is er een lagere toegangsprijs voor recreatief zwemmen.

De laatste fase van de werkzaamheden aan gevels en dak van het Leeghwaterbad begint maandag 15 oktober en duurt ruim twee maanden. Vanwege de bijzondere omstandigheden is recreatief zwemmen per keer mogelijk voor € 2,75 of met een speciaal verbouwingsabonnement tot en met zondag 23 december 2018 voor € 40,00.

Tijdens de openstellingstijden van het doelgroepenbad, instructiebad en sportbad voor recreatief zwemmen is zwemmen met het abonnement dan onbeperkt mogelijk. Het abonnement is al te koop, maar geldig vanaf maandag 15 oktober. De tijden van recreatief zwemmen staan op de website van het Leeghwaterbad.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.