Bakken met brood in de Where

Purmerend – Een raar tafereel. Bij de tijdelijke voetgangersoversteek over de Where bij de Hoornsebrug ligt het vol met stokbroden, vloerbroden en kadetjes. Een paar voorbijgangers kijkt raar op. “Belachelijk”, geeft een passant aan. Een andere voorbijganger denkt dat dit in het water is gegooid door karpervissers. “Dan bijten ze straks sneller.”

“Dit gaat ratten aantrekken. Ik ga direct melding maken bij de gemeente.”, geeft een mevrouw aan. Wij tellen 16 stokbroden, 14 vloerbroden en veel losse kadetjes. Waar de broden vandaan komen is tot nu toe nog onbekend.

Foto’s: Rob Klaucke

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt