* kinderen* Warder

Kinderopvang Purmerend zorgt voor feestelijke opening De Robbedoes


Warder – Vrijdag 5 oktober vond de feestelijke opening van De Robbedoes in Warder en Beets plaats. “Wij zijn trots dat we de kinderopvang in deze mooie dorpen mogen verzorgen”, aldus Corine Laurant, directeur-bestuurder van Stichting Kinderopvang Purmerend (SKOP). Per 1 september heeft SKOP de activiteiten van de opvanglocaties overgenomen van Ans Konijn, voormalig eigenaresse van De Robbedoes.

Het officiële gedeelte werd verzorgd door Corine Laurant, Chris van Meurs, voorzitter College van Bestuur OPSPOOR, Vincent Tuijp, wethouder Onderwijs gemeente Edam-Volendam en Dick Knip, directeur van basisschool ‘t Tilletje. Onder luid applaus van alle aanwezigen knipten zij het lint door en daarmee was de officiële opening een feit.

Wethouder Vincent Tuijp “Dit is wat wij voor ogen hebben. En jullie doen het!”

“Het karakter van deze locatie is uniek en inspirerend. Ook de verhuizing naar de basisschool zie ik als heel positief. Zo zitten we ook letterlijk dicht bij elkaar”, aldus Corine Laurant. Chris van Meurs geeft aan dat kinderen overal leren en benoemt de waardevolle verbinding tussen onderwijs en opvang. Ook Vincent Tuijp spreekt over het belang van samenwerking en doorgaande leerlijnen: “Dit is wat wij voor ogen hebben. En jullie doen het!”

Feestelijke kennismaking


Tijdens de feestelijke middag maakten bezoekers onder het genot van een hapje en drankje nader kennis met de medewerkers van SKOP. Ook medewerkers van het onderwijs en gemeente Edam-Volendam waren vertegenwoordigd. Voor de kinderen waren leuke activiteiten georganiseerd; ze vermaakten zich uitstekend. De kinderen hebben de nieuwe speeltoestellen in de tuin getest én goedgekeurd.

Meer informatie over De Robbedoes en Kinderopvang Purmerend vindt u op de website www.kinderopvangpurmerend.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.