Kinderopvang Purmerend zorgt voor feestelijke opening De Robbedoes


Samenwerking onderwijs en kinderopvang in Warder en Beets

Warder – Vrijdag 5 oktober vond de feestelijke opening van De Robbedoes in Warder en Beets plaats. “Wij zijn trots dat we de kinderopvang in deze mooie dorpen mogen verzorgen”, aldus Corine Laurant, directeur-bestuurder van Stichting Kinderopvang Purmerend (SKOP). Per 1 september heeft SKOP de activiteiten van de opvanglocaties overgenomen van Ans Konijn, voormalig eigenaresse van De Robbedoes.

Het officiële gedeelte werd verzorgd door Corine Laurant, Chris van Meurs, voorzitter College van Bestuur OPSPOOR, Vincent Tuijp, wethouder Onderwijs gemeente Edam-Volendam en Dick Knip, directeur van basisschool ‘t Tilletje. Onder luid applaus van alle aanwezigen knipten zij het lint door en daarmee was de officiële opening een feit.

Wethouder Vincent Tuijp “Dit is wat wij voor ogen hebben. En jullie doen het!”

“Het karakter van deze locatie is uniek en inspirerend. Ook de verhuizing naar de basisschool zie ik als heel positief. Zo zitten we ook letterlijk dicht bij elkaar”, aldus Corine Laurant. Chris van Meurs geeft aan dat kinderen overal leren en benoemt de waardevolle verbinding tussen onderwijs en opvang. Ook Vincent Tuijp spreekt over het belang van samenwerking en doorgaande leerlijnen: “Dit is wat wij voor ogen hebben. En jullie doen het!”

Feestelijke kennismaking


Tijdens de feestelijke middag maakten bezoekers onder het genot van een hapje en drankje nader kennis met de medewerkers van SKOP. Ook medewerkers van het onderwijs en gemeente Edam-Volendam waren vertegenwoordigd. Voor de kinderen waren leuke activiteiten georganiseerd; ze vermaakten zich uitstekend. De kinderen hebben de nieuwe speeltoestellen in de tuin getest én goedgekeurd.

Meer informatie over De Robbedoes en Kinderopvang Purmerend vindt u op de website www.kinderopvangpurmerend.nl

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*