307 handtekeningen overhandigd aan wethouder Kroese

Purmerend – Vanavond zijn door de Actiegroep Sociale Woningnood 307 handtekeningen overhandigd aan Wethouder Kroese van wonen. De handtekeningen zijn opgehaald tijdens de demonstratie Sociale Woningnood die op 27 mei j.l. heeft plaatsgevonden.

Wethouder Kroese: “Ik voel mij erg gesteund door deze actiegroep in de ambities die wij als college hebben. Ik hoop de komende jaren te laten zien dat zij op mijn steun kunnen rekenen omdat wij weten dat we flink aan de slag moeten. Dat gaan we doen.”

“In een uur tijd waren er in mei 2018 rond de 300 mensen bereid om de petitie te tekenen. Best bijzonder.”, geeft Sandra Hofstra aan. Op Facebook is er door de actiegroep een pagina opgericht. Volgens de actiegroep telt Purmerend 3000 woningzoekenden op het sociale segment. “Het aantal netto sociale woningen dat de aankomende jaren wordt gebouwd is veel te weinig en onacceptabel met de huidige wachtlijsten van gemiddeld 15 jaar.”

Meer informatie op de Facebookpagina van de actiegroep.

Relevant artikel:

Geen grote toeloop bij demonstratie sociale woningnood

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt