307 handtekeningen overhandigd aan wethouder Kroese

Purmerend – Vanavond zijn door de Actiegroep Sociale Woningnood 307 handtekeningen overhandigd aan Wethouder Kroese van wonen. De handtekeningen zijn opgehaald tijdens de demonstratie Sociale Woningnood die op 27 mei j.l. heeft plaatsgevonden.

Wethouder Kroese: “Ik voel mij erg gesteund door deze actiegroep in de ambities die wij als college hebben. Ik hoop de komende jaren te laten zien dat zij op mijn steun kunnen rekenen omdat wij weten dat we flink aan de slag moeten. Dat gaan we doen.”

“In een uur tijd waren er in mei 2018 rond de 300 mensen bereid om de petitie te tekenen. Best bijzonder.”, geeft Sandra Hofstra aan. Op Facebook is er door de actiegroep een pagina opgericht. Volgens de actiegroep telt Purmerend 3000 woningzoekenden op het sociale segment. “Het aantal netto sociale woningen dat de aankomende jaren wordt gebouwd is veel te weinig en onacceptabel met de huidige wachtlijsten van gemiddeld 15 jaar.”

Meer informatie op de Facebookpagina van de actiegroep.

Relevant artikel:

Geen grote toeloop bij demonstratie sociale woningnood
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*