Purmerend

307 handtekeningen overhandigd aan wethouder Kroese

Purmerend – Vanavond zijn door de Actiegroep Sociale Woningnood 307 handtekeningen overhandigd aan Wethouder Kroese van wonen. De handtekeningen zijn opgehaald tijdens de demonstratie Sociale Woningnood die op 27 mei j.l. heeft plaatsgevonden.

Wethouder Kroese: “Ik voel mij erg gesteund door deze actiegroep in de ambities die wij als college hebben. Ik hoop de komende jaren te laten zien dat zij op mijn steun kunnen rekenen omdat wij weten dat we flink aan de slag moeten. Dat gaan we doen.”

“In een uur tijd waren er in mei 2018 rond de 300 mensen bereid om de petitie te tekenen. Best bijzonder.”, geeft Sandra Hofstra aan. Op Facebook is er door de actiegroep een pagina opgericht. Volgens de actiegroep telt Purmerend 3000 woningzoekenden op het sociale segment. “Het aantal netto sociale woningen dat de aankomende jaren wordt gebouwd is veel te weinig en onacceptabel met de huidige wachtlijsten van gemiddeld 15 jaar.”

Meer informatie op de Facebookpagina van de actiegroep.

Relevant artikel:

Geen grote toeloop bij demonstratie sociale woningnood

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.