Purmerend

Fontein in Purmerend stinkt naar bier na Oktoberfest

Purmerend – De fontein op de Koemarkt in Purmerend heeft een flinke kater overgehouden aan het Oktoberfest van afgelopen weekend.

De fontein was vervuild geraakt door bier en is daardoor gaan stinken, meldt de gemeente Purmerend op Twitter. Volgens een woordvoerder van de gemeente heeft het Oktoberfest, dat afgelopen weekend op en rond het plein werd gehouden en waar altijd veel bier wordt genuttigd, hier waarschijnlijk mee te maken.

Of de fontein doelbewust door vandalen is volgegoten, of dat het om een ongeluk gaat, is niet duidelijk.

Vandaag wordt de fontein doorgespoten en voorzien van schoon water tegen de stank en een paracetamolletje tegen de kater. Dan moet het probleem – als het goed is – verholpen zijn.

Relevant artikel:

Weekendtip: zondag a.s. Bonte Koe Bokbier Festival

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.