Hoogste punt MBO-school Karakietpark bereikt

Purmerend – In Purmerend verloopt de bouw van de nieuwe mbo-school aan het Karekietpark voorspoedig. Gisteren, 10 oktober 2018, is het hoogste punt bereikt. Speciaal hiervoor is een officiële handeling georganiseerd. In het bijzijn van de heer Vethman, locatiedirecteur, mevrouw Van der Veen, directeur Facilitair Bedrijf van het Horizon College, de heer Kool, directeur Regio College en de heer Verdellen, directeur SMT Bouw & Vastgoed werd een gevelelement geplaatst en gesteld.

Studenten van de koksopleiding van het Horizon College zorgden, onder leiding van hun
docent, voor de inwendige mens. Vanuit een door de studenten eigengemaakte foodtruck
voorzagen zij de genodigden van een hapje en een drankje.

In het nieuwe onderwijsgebouw gaat het Horizon College nauw samenwerken met het Regio College. Hiermee gaat de school een breed scala aan opleidingen bieden op het gebied van zorg, welzijn, sport & bewegen, handel, dienstverlening, economie en techniek. De compacte opzet van het gebouw stimuleert ontmoeting en uitwisseling, maar biedt tevens ruimte aan concentratie en kleinschaligheid. Het gebouw heeft in het hart een overzichtelijk atrium waaraan alle vaklokalen zijn gelegen. Alle leslokalen liggen aan de buitengevel met te openen delen in de gevel.

De bouwwerkzaamheden zijn volop aan de gang en duren tot medio juli 2019, waarna in september 2019 de nieuwe school in gebruik kan worden genomen.

Foto’s: Rob Klaucke

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*