* Wat u schrijft

Clinic bij Scheidsrechtersvereniging Waterland

Purmerend – Komende donderdag, 18 oktober om 20.00 uur, bezoekt Scheidsrechter Betaald Voetbal Clay Ruperti de Scheidsrechtersvereniging Waterland voor het geven van een clinic onder de titel “de weg naar de top”.

Clay zal, in wisselwerking met zijn publiek, een boeiende presentatie houden, waarbij vele aspecten van de arbitrage aan bod zullen komen. Dit is niet alleen interessant voor scheidsrechters, maar zeker ook voor mensen met een meer algemene interesse in voetbal.

Belangstellenden zijn van harte welkom in het clubgebouw van de SVW, van IJsendijkstraat 68, 1442CR te Purmerend (tussen Purmersteijn en de Flying Petrels; parkeren het beste bij De Beuk), om de avond bij te wonen. Graag wel aanmelden via de link op www.svwaterland.nl of via waterland@covs.nl.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....