* Wat u schrijft

Clinic bij Scheidsrechtersvereniging Waterland

Purmerend – Komende donderdag, 18 oktober om 20.00 uur, bezoekt Scheidsrechter Betaald Voetbal Clay Ruperti de Scheidsrechtersvereniging Waterland voor het geven van een clinic onder de titel “de weg naar de top”.

Clay zal, in wisselwerking met zijn publiek, een boeiende presentatie houden, waarbij vele aspecten van de arbitrage aan bod zullen komen. Dit is niet alleen interessant voor scheidsrechters, maar zeker ook voor mensen met een meer algemene interesse in voetbal.

Belangstellenden zijn van harte welkom in het clubgebouw van de SVW, van IJsendijkstraat 68, 1442CR te Purmerend (tussen Purmersteijn en de Flying Petrels; parkeren het beste bij De Beuk), om de avond bij te wonen. Graag wel aanmelden via de link op www.svwaterland.nl of via [email protected].


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.