Uit de handgelopen ruzie tussen hondeneigenaren in de Kolfstraat

politie

Purmerend – Op donderdag 18 oktober rond 15:10 uur werd de politie gealarmeerd voor in incident in de Kolfstraat in Purmerend. Een drietal hondeneigenaren waren met elkaar in een vechtpartij beland. Zeker vier politieauto’s en twee busjes reageerden samen met de hulpofficier van justitie op de situatie.

Het incident begon met een ruzie tussen een man met een oudere loslopende hond en een vrouw met twee honden. Een ooggetuige verklaart hoe de honden van de vrouw uit de steeg vlogen gevolgd door de hond van de man. Op dat moment vlogen de honden elkaar nog niet echt in de haren. Pas toen de beide eigenaren tegen elkaar begonnen te schreeuwen, vielen de honden naar elkaar uit.

De man had inmiddels een grote stok gepakt en de vrouw had haar partner gehaald. De man sloeg eerst met de stok op de honden van de vrouw in. Vervolgens sloeg hij de vrouw tegen haar romp en de partner van de vrouw op zijn hoofd.

Aldus een andere ooggetuige heeft de hond van de man een aanlijn- en muilkorf plicht waar hij zich nooit aan zou houden. Al eerder was de hond van deze ooggetuige aangevallen door de hond van de man. De man is meegenomen naar het politiebureau.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*