11.7 C
Purmerend
dinsdag 21 maart 2023
Home112Uit de handgelopen ruzie tussen hondeneigenaren in de Kolfstraat

Uit de handgelopen ruzie tussen hondeneigenaren in de Kolfstraat

Purmerend – Op donderdag 18 oktober rond 15:10 uur werd de politie gealarmeerd voor in incident in de Kolfstraat in Purmerend. Een drietal hondeneigenaren waren met elkaar in een vechtpartij beland. Zeker vier politieauto’s en twee busjes reageerden samen met de hulpofficier van justitie op de situatie.

Het incident begon met een ruzie tussen een man met een oudere loslopende hond en een vrouw met twee honden. Een ooggetuige verklaart hoe de honden van de vrouw uit de steeg vlogen gevolgd door de hond van de man. Op dat moment vlogen de honden elkaar nog niet echt in de haren. Pas toen de beide eigenaren tegen elkaar begonnen te schreeuwen, vielen de honden naar elkaar uit.

De man had inmiddels een grote stok gepakt en de vrouw had haar partner gehaald. De man sloeg eerst met de stok op de honden van de vrouw in. Vervolgens sloeg hij de vrouw tegen haar romp en de partner van de vrouw op zijn hoofd.

Aldus een andere ooggetuige heeft de hond van de man een aanlijn- en muilkorf plicht waar hij zich nooit aan zou houden. Al eerder was de hond van deze ooggetuige aangevallen door de hond van de man. De man is meegenomen naar het politiebureau.


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,211FansLike
2,236VolgersVolg
1,560VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
11.7 ° C
12.8 °
10 °
86 %
0.5kmh
100 %
di
11 °
wo
10 °
do
13 °
vr
12 °
za
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.