112Purmerend

Uit de handgelopen ruzie tussen hondeneigenaren in de Kolfstraat

Purmerend – Op donderdag 18 oktober rond 15:10 uur werd de politie gealarmeerd voor in incident in de Kolfstraat in Purmerend. Een drietal hondeneigenaren waren met elkaar in een vechtpartij beland. Zeker vier politieauto’s en twee busjes reageerden samen met de hulpofficier van justitie op de situatie.

Het incident begon met een ruzie tussen een man met een oudere loslopende hond en een vrouw met twee honden. Een ooggetuige verklaart hoe de honden van de vrouw uit de steeg vlogen gevolgd door de hond van de man. Op dat moment vlogen de honden elkaar nog niet echt in de haren. Pas toen de beide eigenaren tegen elkaar begonnen te schreeuwen, vielen de honden naar elkaar uit.

De man had inmiddels een grote stok gepakt en de vrouw had haar partner gehaald. De man sloeg eerst met de stok op de honden van de vrouw in. Vervolgens sloeg hij de vrouw tegen haar romp en de partner van de vrouw op zijn hoofd.

Aldus een andere ooggetuige heeft de hond van de man een aanlijn- en muilkorf plicht waar hij zich nooit aan zou houden. Al eerder was de hond van deze ooggetuige aangevallen door de hond van de man. De man is meegenomen naar het politiebureau.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.