112Purmerend

Brandmelding bij ABN-AMRO Kalversteeg, bank tijdelijk gesloten

Purmerend – De brandweer is vanmiddag uitgerukt voor een brandmelding bij de ABN-AMRO aan de Kalversteeg. Toen de brandweer ter plaatse kwam was het pand al gedeeltelijk ontruimd door de bedrijfshulpverlening. Brandweerpersoneel heeft het pand gecontroleerd. Op het dak was de brandweer met hitte camera’s aan het zoeken naar de bron.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

In de straat was de brandlucht goed te ruiken. De brandweer heeft samen met de politie de gehele straat met linten afgesloten. Wat er precies aan de hand was en waar de brandlucht vandaan kwam is niet duidelijk geworden.

De brandweer was met meerdere eenheden aanwezig en hebben na onderzoek niets aangetroffen. Het kantoor van de ABN-AMRO is tijdelijk gesloten.

Foto’s: Haico Kats – Regio11.nl

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by