112Purmerend

Brandmelding bij ABN-AMRO Kalversteeg, bank tijdelijk gesloten

Purmerend – De brandweer is vanmiddag uitgerukt voor een brandmelding bij de ABN-AMRO aan de Kalversteeg. Toen de brandweer ter plaatse kwam was het pand al gedeeltelijk ontruimd door de bedrijfshulpverlening. Brandweerpersoneel heeft het pand gecontroleerd. Op het dak was de brandweer met hitte camera’s aan het zoeken naar de bron.

In de straat was de brandlucht goed te ruiken. De brandweer heeft samen met de politie de gehele straat met linten afgesloten. Wat er precies aan de hand was en waar de brandlucht vandaan kwam is niet duidelijk geworden.

De brandweer was met meerdere eenheden aanwezig en hebben na onderzoek niets aangetroffen. Het kantoor van de ABN-AMRO is tijdelijk gesloten.

Foto’s: Haico Kats – Regio11.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.