Beemsterling DJ Mylow winnaar van Vinylized 2018

Middenbeemster – Ieder jaar wordt er tijdens het Amsterdam Dance Event een danceproducerscompetitie georganiseerd. DJ’s en producers uit binnen- en buitenland mogen een track insturen en een vakkundige jury kiest dan de winnaar. Dit keer was de winnaar de 18 jarige Milo Tomasovic uit Middenbeemster die al een aantal jaren draait en produceert onder de naam Mylow.

Milo is ooit als 12 jarige begonnen met draaien en al snel kreeg het produceervirus hem te pakken. Inmiddels is hij sinds dit jaar toegelaten tot de Rockacademie in Tilburg waar hij verder geholpen wordt zijn produceer kwaliteiten te verbeteren.

Met de track “Untroubled” heeft Mylow de veertiende editie van danceproducerscontest Vinylized gewonnen. Dankzij de ”krachtige opbouw, goede productie en pakkende melodieën” van de track, won Mylow de jury voor zich. De track heeft een ”eigen sound” met een “sterk thema”, aldus de jury.

De prijsuitreiking van Vinylized 2018 vond vrijdag 19 oktober plaats tijdens het Amsterdam Dance Event.

Hij ontving een gouden plaat, mag zijn track uitbrengen op onder andere itunes en beatport en kreeg daarnaast nog verschillende andere prijzen.

Luister hieronder de winnende track van Mylow “Untroubled”

Check hier het kanaal van Mylow op Soundcloud

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*