* Middenbeemster

Beemsterling DJ Mylow winnaar van Vinylized 2018

Middenbeemster – Ieder jaar wordt er tijdens het Amsterdam Dance Event een danceproducerscompetitie georganiseerd. DJ’s en producers uit binnen- en buitenland mogen een track insturen en een vakkundige jury kiest dan de winnaar. Dit keer was de winnaar de 18 jarige Milo Tomasovic uit Middenbeemster die al een aantal jaren draait en produceert onder de naam Mylow.

Milo is ooit als 12 jarige begonnen met draaien en al snel kreeg het produceervirus hem te pakken. Inmiddels is hij sinds dit jaar toegelaten tot de Rockacademie in Tilburg waar hij verder geholpen wordt zijn produceer kwaliteiten te verbeteren.

Met de track “Untroubled” heeft Mylow de veertiende editie van danceproducerscontest Vinylized gewonnen. Dankzij de ”krachtige opbouw, goede productie en pakkende melodieën” van de track, won Mylow de jury voor zich. De track heeft een ”eigen sound” met een “sterk thema”, aldus de jury.

De prijsuitreiking van Vinylized 2018 vond vrijdag 19 oktober plaats tijdens het Amsterdam Dance Event.

Hij ontving een gouden plaat, mag zijn track uitbrengen op onder andere itunes en beatport en kreeg daarnaast nog verschillende andere prijzen.

Luister hieronder de winnende track van Mylow “Untroubled”

Check hier het kanaal van Mylow op Soundcloud


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.