* MediaHart van de Regio

Purmerendse Jaidy Bos (19) doet mee aan Holland’s got Talent

Purmerend – Op zondag 21 oktober deed de 19-jarige Jaidy Bos uit Purmerend mee aan de audities van Holland’s got Talent. Vandaag mocht ze in Theater de Spiegel in Zwolle haar zangtalent laten horen aan jury en publiek.

Paul de Leeuw is dit jaar voor het eerst aan de jury toegevoegd. Naast De Leeuw zijn vaste juryleden Angela Groothuizen, Chantal Janzen en Dan Karaty van de partij. Humberto Tan presenteert de talentenjacht dit seizoen.

Jaidy Bos zingt, danst en acteert al haar hele leven. Na een lange carrière bij het NKT heeft ze de overstap gemaakt om professioneel te doen wat ze het liefst doet: in de huid kruipen van de Disney-prinsessen. Voor het bedrijf Princess Magic Fantasy staat ze op talloze evenementen. Van grote optredens, zoals bijvoorbeeld in Disneyland Parijs, tot kleine lokale kinderfeestjes. Als Jaidy haar kostuum aantrekt, is ze in haar element. In december staat ze met een eigen productie – onder regie van Sem Konijn – in ’t Stamhuis in Purmerend. (Hierover binnenkort meer op Regio Purmerend).

Al eerder deed de Purmerendse auditie voor landelijke talentenjachten. Tot deze keer deed ze dat “gewoon als Jaidy”. Ditmaal besloot ze in de huid te kruipen van één van haar geliefde prinsessen. En het resultaat was er: Jaidy mocht door naar de theaterauditie in Zwolle. En daarmee kwam er direct een grote wens uit: Jaidy zong als Belle voor Chantal Janzen.

Of Jaidy door gaat naar de live-shows mogen wij nog niet verklappen. Dat kunnen jullie zelf begin januari 2019 zien op RTL4.

 

 

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.