19.9 C
Purmerend
zondag 14 juli 2024
Home* foto van de weekFoto van de week: ‘Jong geleerd, oud gedaan’

Foto van de week: ‘Jong geleerd, oud gedaan’

Purmerend- ‘Jong geleerd, oud gedaan’, moet vader David gedacht hebben toen hij met zijn kleinste zoon vanmiddag boodschappen ging doen aan de Wagenweg. 

Prinsheerlijk zat kleine Adam (2) heel tevreden in het winkelmandje, hij vond er het zijne van. Pienter keek hij in het rond om te zien of pa zijn werk wel naar behoren deed. Bedolven onder de boodschappen genoot hij zichtbaar bij de kassa waar hij papa hielp bij het afrekenen. Behoedzaam tilde de hij de boodschappen stuk voor stuk uit de winkelmand.

Pa, David, wist ons te melden dat hij eens per week de nodige boodschappen deed. ‘En ja, dan vergeet ik wel eens wat’. Dan neem ik heel graag Adam mee, hij vindt het prachtig. Eenmaal buiten nam Adam plaats voorop de fiets van zijn vader waarna beiden verdwenen in de anonimiteit van het leven.

Ze hebben, terwijl dat niet de bedoeling was, indruk gemaakt. Het was een aandoenlijk tafereel. Deze vader neemt zijn taak en verantwoordelijkheid hoog op. En Adam heeft later, als hij groot is, zeker iets leuks te melden als hij terugdenkt aan zijn jeugd.    

Heeft u ook een “foto van de week”? Mail deze dan met een kort verhaaltje> naar [email protected]Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Wel vervelend voor de andere gebruikers…met zijn schoentjes zo in een boodschappen mand gaan zitten. Niet zo hygiënisch!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
19.9 ° C
21.1 °
18.9 °
63 %
4.9kmh
15 %
zo
20 °
ma
23 °
di
19 °
wo
21 °
do
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.