Purmerendse Brenda stopt petitie tegen dierenmishandeling na bedreigingen

Purmerend – Op 24 oktober heeft Brenda, tot haar grote frustratie, moeten besluiten om haar petitie vroegtijdig af te breken. Brenda startte de petitie afgelopen zondag om hogere straffen te eisen in het geval van dierenmishandeling. De petitie werd in 3 dagen tijd al meer dan 21.000 keer ondertekend.

Ondanks dit grote succes, hangt er voor Brenda een zware lading op de petitie. Sinds het moment dat deze online stond, ontvangt ze bedreigingen en berichten met de lelijkste boodschappen. De casus die Brenda in haar petitie aanhaalde was het mopshondje Lola die op 12 oktober van een balkon werd gegooid.

“Er worden berichten verspreid waarin wordt verzocht om de eigenaresse zelf aan te pakken. Dat is helemaal niet wat wij willen. Het OM is er om de eigenaar te bestraffen. En ik hoop dat het baasje een hele zware straf krijgt, maar daar zijn wij niet voor!”. Brenda laat heel duidelijk via alle social media kanalen weten dat zij niets te maken heeft met de heksenjacht die nu tegen het baasje van Lola is geopend.

Desondanks blijven de bedreigingen aan haar adres binnenkomen. “Dit is niet wat wij willen. Met alle liefde steunen wij de dieren, maar we staan niet achter het geweld wat vanuit onze naam wordt gepleegd. Ook passen we voor de bedreigingen die wij hebben gekregen. We hebben 21.433 handtekeningen opgehaald. Deze worden opgestuurd naar de VWA, OM en de partij voor de dieren. Hopelijk doen zij er wat mee.”

Brenda bedankt iedereen voor zijn/haar stem. “Lola en de andere slachtoffertjes kunnen dat niet”.

Relevant artikel:

Purmerendse start petitie voor hogere straffen dierenmishandeling – al 17.000 handtekeningen

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*