PurmerendSport

Sportieve activiteit proberen met voordelige JeugdSportPas

Purmerend – Vele honderden basisscholieren in Purmerend proberen met de JeugdSportPas een sport of sportieve activiteit. De vijf kennismakingslessen zorgen ervoor dat velen van hen de sport die ze hebben geprobeerd blijven doen. De eerste van vier perioden dit schooljaar begint maandag 5 november. Inschrijven kan tot en met zondag 28 oktober 2018.

Het overzicht met tientallen sportcursussen per periode staat op sportpas.nl/purmerend. Zo kunnen kinderen proeven bij de sporten schermen, diverse vechtsporten, atletiek, schaatsen en veel meer. Het aanbod is voor kinderen van alle groepen. Inschrijven voor een probeercursus gaat makkelijk via de website, voor de eerste periode kan dat tot en met zondag 28 oktober 2018. De eerste periode begint maandag 5 november en de laatste dag is zondag 16 december 2018. Het lidmaatschap van de sportvereniging is niet nodig. De vijf probeerlessen van een sportieve activiteit kosten in totaal € 7,50.

De tweede periode van de JeugdSportPas is vanaf maandag 14 januari tot en met zondag 17 februari 2019. Inschrijven kan vanaf heden tot en met zondag 6 januari 2019. Voor de laatste twee perioden is inschrijven ook al mogelijk. Inschrijving gebeurt op volgorde van aanmelden en betaling van de cursuskosten.

De JeugdSportPas is een initiatief van Spurd in samenwerking met lokale sportaanbieders.
Wie vragen heeft over de JeugdSportPas neemt contact op met [email protected] of belt Spurd maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 17.15 uur op (0299) 418 100.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.