Evenement

Kom deze winter naar de reunie van jouw favoriete kroegen uit het verleden!

Purmerend – Soms kom je een ondernemers tegen met een briljant idee. “Battle of the Bars” is een wedstrijd tussen bekende Purmerendse kroegen uit het verleden, georganiseerd door Robin Heynen en Nico Hoekstra. Het concept is simpel: welk bekend (oud)-café organiseert de leukste reünie? 

Robin Heynen, eigenaar van cafe De Bar op de Koemarkt, zat een aantal weken terug te praten met een aantal oude personeelsleden van Woody’s Purmerend. Deze mannen hadden wel weer eens zin om met de oude crew een avondje achter de bar te staan. Het idee voor een Woody’s-reünie was geboren. Maar al snel bleken er veel meer café’s te zijn die in positieve zin oud sentiment op riepen. Zo ontstond “Battle of the Bars- Reunion of the famous”. Inmiddels zijn er reünies gepland voor vier café’s.

Alle reünies vinden plaats in Café de Bar op Koemarkt 9 en starten om 21:00 uur.

Tag vooral je vrienden. En laat weten van welk café jij absoluut een reünie zou willen hebben! Dan kijkt Café De Bar of dat geregeld kan worden!

 

Reünie Woody’s – 14 december 2018

Dit bekende feestcafé was tot 2004 gevestigd op Koemarkt 51. Op vrijdag 14 december zal een deel van de oude crew weer zijn plek achter de bar innemen. Van Mikey tot Loetje. Een avond met vele oudgedienden, shooters en het “bekende woody’s sfeertje”.

 

 

 

Reünie Café de Bar- 21 december 2018

Wie zelf de organisator is, kan natuurlijk niet achterblijven! De Bar organiseert haar eigen reünie op vrijdag 21 december. Een goede gelegenheid om de eerste gasten uit april 2017 weer eens te treffen!

 

 

 

De Doele – 18 januari 2019

De Doele – Wie is er niet groot mee geworden? Tot 2008 was dit oer-Purmerendse café in het weekend de thuishaven voor meerdere generaties Purmerenders. Oudgedienden Barry Rijpkema en Frank van Boxtel zijn druk bezig het barteam samen te stellen!

 

 

 

Satisfaction –  januari 2019

De exacte datum is nog niet bekend. Maar ergens in januari 2019 komt Rockcafé Satisfaction weer even tot leven. Niels Engelbregt is bezig om dit vorm te geven. Geruchten gaan dat Stoney als DJ aanwezig is. (In welke reünie zou Stoney eigenlijk niet achter de bar moeten staan/)

 

 

De eerste gesprekken met Café De Kop van de Koemarkt (tot augustus 2005 op Koemarkt 18) zijn begonnen.

Volg toekomstige reünies via de Facebookpagina Oude glorie vergaat nooit.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.