Purmerendse kunstenaar Marcus doet mee aan verkiezing Schilderij van het Jaar 2018

Purmerend – De Purmerendse kunstenaar Marcus doet mee aan de verkiezing Schilderij van het Jaar en kan daarmee een maand lang exposeren winnen in een gerenommeerde galerie in Den Haag. Voor het Schilderij van het jaar heeft Marcus zijn versie van Vermeer’s Meisje met de parel, oftewel PearlGirl 2018 ingestuurd.

Marcus heeft wel uw hulp nodig. Een vakjury beslist hierover begin december, echter door op zijn schilderij te stemmen kan het publiek hem een zetje in de goede richting geven en hem sowieso aan de publieksprijs helpen.

Zowel het kunstwerk wat wordt uitgekozen door de vakjury alsmede het kunstwerk wat het meest aantal publieksstemmen haalt krijgt een maand lang exposure in een galerie in Den Haag. Volgens Marcus is exposeren in Den Haag voor een opkomend kunstenaar heel belangrijk: “Mijn werken krijgen hiermee aandacht in de kunstwereld.”

Kunstroute Purmerend

Eerder deze maand deed Marcus ook mee aan de Kunstroute Purmerend samen met 28 andere kunstenaars en had tijdens de Kunstroute zijn atelier belangeloos opengesteld voor publiek. Hij experimenteert graag met nieuwe ideeën en technieken. Vrij schilderen is waar het bij Marcus om draait. Vrij zijn om te doen en te maken waar hij zin in heeft. Een Freepainter dus

Bekijk en stem op het schilderij: www.schilderijvanhetjaar.com/schilderij/1521 

Relevant bericht:

Kunstroute Purmerend: Purmerendse kunstenaar Marcus uitgelicht

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt