verkeer

Purmerend krijgt nieuwe dip & go-parkeerautomaten

Purmerend – Binnen de gemeente Purmerend staan 48 parkeerautomaten op straat. De gemeente gaat de betaalsystemen die in deze automaten zitten vervangen. Na deze vervangingsoperatie voldoen de automaten aan de nieuwste eisen. Het is dan mogelijk te betalen met het zogenaamde ‘dip & go’, zonder het invoeren van een pincode.

Wat merken parkeerders van de werkzaamheden?

Per automaat duren de werkzaamheden ongeveer een uur. De parkeerautomaat is dan niet te gebruiken. Het kan dus voorkomen dat parkeerders tijdelijk iets verder moeten lopen om een kaartje te halen. Het bedrijf dat de terminals vervangt, begint hier in november mee. Naar verwachting zijn aan het einde van dit jaar alle parkeerautomaten klaar.

Foto: gemeente Purmerend

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.