verkeer

Purmerend krijgt nieuwe dip & go-parkeerautomaten

Purmerend – Binnen de gemeente Purmerend staan 48 parkeerautomaten op straat. De gemeente gaat de betaalsystemen die in deze automaten zitten vervangen. Na deze vervangingsoperatie voldoen de automaten aan de nieuwste eisen. Het is dan mogelijk te betalen met het zogenaamde ‘dip & go’, zonder het invoeren van een pincode.

Wat merken parkeerders van de werkzaamheden?

Per automaat duren de werkzaamheden ongeveer een uur. De parkeerautomaat is dan niet te gebruiken. Het kan dus voorkomen dat parkeerders tijdelijk iets verder moeten lopen om een kaartje te halen. Het bedrijf dat de terminals vervangt, begint hier in november mee. Naar verwachting zijn aan het einde van dit jaar alle parkeerautomaten klaar.

Foto: gemeente Purmerend

Tags

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by