EvenementVolendam

VOTOWN FESTIVAL keert na 4 jaar afwezigheid op grootse wijze terug in FC Volendam Stadion!

VOLENDAM – Na een afwezigheid van bijna 4 jaar vindt op zaterdag 29 juni 2019 het VOTOWN FESTIVAL weer plaats in het KRAS Stadion te Volendam. De beste artiesten van Nederlandse bodem geven deze dag tussen 15:00 uur ’s middags en 23:00 uur ‘s avonds acte de présence tijdens wat nu al hét festival van de aankomende zomer belooft te worden.

De basis wordt zoals gebruikelijk gevormd door de bekende Volendammer artiesten, maar voor deze editie zijn een aantal nationale toppers gestrikt om het VOTOWN FESTIVAL, samen met het publiek als kolkende massa, naar een volgend niveau te tillen. 

8 uur lang muziek, 7 live-acts en meer dan 10.000 uitzinnige muziekliefhebbers

VOTOWN FESTIVAL 2019 belooft de spectaculaire editie te worden waar het publiek na een afwezigheid van bijna 4 jaar recht op heeft. Vanaf het veld en de tribunes van het KRAS Stadion beleef je de beste muziek die Nederland op dit moment te bieden heeft. De voorgaande edities van VOTOWN FESTIVAL brachten onder anderen Jan Smit, 3JS, Nick & Simon, Xander de Buisonjé, Rowwen Hèze en Henk Dissel naar Volendam. Dit jaar beloven we dat de line-up spectaculairder is dan ooit tevoren. Een tipje van de sluier: alle vooraanstaande muzikale regio’s uit het land krijgen een podium! 

Binnenkort worden de eerste drie acts bekend gemaakt, over 10 dagen de volgende 3 acts en als klap op de vuurpijl wordt op 15 november de laatste “hoofdact” aan het publiek gepresenteerd.

Kaarten zijn vanaf heden verkrijgbaar tegen het EarlyBird-tarief van €27,50 per persoon (regulier tarief wordt €30,00 per toegangsbewijs) via de Nationale Theaterkassa (www.ntk.nl) en zeer binnenkort ook op de volgende verkooppunten in Volendam: Jan ‘CAS’ Sombroek, VVV Volendam en FC Volendam.

Kijk voor meer informatie op votownfestival.nl en facebook.com/votownfestival

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.