Natuurslagerij Koeman zoekt enthousiaste en gemotiveerde zaterdaghulp

Wordt dit jouw nieuwe werkplek?

Purmerend – Natuurslagerij Koeman zoekt per direct een enthousiaste en gemotiveerde zaterdaghulp. Je gaat in een leuk team jezelf bezig houden met het het verkopen van puur ambachtelijke producten. Lijkt het je leuk om met klanten te werken? Ben jij degene die het verkoopvak beheerst of wil je dit graag leren, dan nodigt natuurslagerij Koeman je uit om even langs te komen of te bellen voor een afspraak.

  • Werktijden van 09:00 uur tot 17:00 uur.
  • Flexibel inzetbaar tijdens de vakantie- en feestdagen. (in overleg)
  • Gemotiveerd.
  • Enthousiast.
  • Ruimte tot eigen ontwikkeling binnen het vakgebied.

Bij langskomen vraag je naar Ger (donderdag afwezig) of bel met: 0299-429784. Je vindt natuurslagerij Koeman op het Leeuwerikplein 16, Purmerend. (winkelcentrum Overwhere)

Over natuurslagerij Koeman:

Ger richt zich vooral op mensen die bewust bezig zijn met eten en met de kwaliteit van het leven. Daarom verkoopt hij ook kaas en eieren, appel- en perensap in de meest natuurlijke vorm; in het voorjaar aardbeien en vanaf eind oktober organische zuurkool.

Natuurslagerij Koeman is lid van ‘Slow Food’, een organisatie die naadloos aansluit op de eigen filosofie. Slow Food is in 1986 in Italie opgericht, als tegenhanger van ‘Fast Food’. Sinds 1989 is het een internationale organisatie.

De filosofie:

“Eten is een essentieel deel van ons leven, of we nu barbequen, minutieus met stokjes eten, om de keukentafel zitten of uitgebreid dineren in een chic restaurant. En ons leven wordt een stuk leuker als we beter en lekkerder eten en ook de tijd nemen om er uitgebreid van te genieten.”

Slow Food wil het plezier van lekker eten combineren met bewust en verantwoord leven. Slow Food staat achter de principes van de organische landbouw, zoals zo min mogelijk schade toebrengen aan het milieu; het terugbrengen van het gebruik van pesticiden en het handhaven van de bodemvruchtbaarheid. Daarnaast wil Slow Food waarborgen dat producten traditioneel zijn, natuurlijk, veilig en bovenal voortreffelijk van smaak. Zet Slow Food op tafel en herontdek de vergeten smaken en geuren van traditionele streekgerechten.

Deze vacature staat open tot 15 november 2018. Delen van dit bericht wordt gewaardeerd.

Relevant bericht:

Ger van der Gragt: van kiloknallers naar eerlijk stukje vlees.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*