112

Zeer ernstig ongeval A7

Zaandam – Op de A7 in de richting van Zaandam naar Purmerend heeft zich in de middag van 2 november een zeer ernstig ongeval voorgedaan. Een vrachtwagen, geladen met heipalen, kwam even voor afrit 2 (Zaandam- ’t Kalf) in aanrijding met twee personenauto’s.

Een inzittende van één van de personenauto’s is zeer zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd. Kort na de eerste aanrijden vond er tweehonderd meter eerder een tweede aanrijding plaats. Ook hierbij viel een gewonde die, met onbekend letsel, naar het ziekenhuis is vervoerd.

De vrachtwagen kan niet meer rijden door een gebroken achteras. Op dit moment wordt de lading heipalen overgelegd op een tweede vrachtwagen. Er wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak van de aanrijding.

Alleen de linker rijbaan is open. De verwachting is dat het nog uren duurt voor de weg helemaal is vrijgegeven. Verkeer richting Hoorn wordt geadviseerd om om te rijden.

Foto’s Haico Kats – regio11.nl

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.