Zeer ernstig ongeval A7

Zaandam – Op de A7 in de richting van Zaandam naar Purmerend heeft zich in de middag van 2 november een zeer ernstig ongeval voorgedaan. Een vrachtwagen, geladen met heipalen, kwam even voor afrit 2 (Zaandam- ’t Kalf) in aanrijding met twee personenauto’s.

Een inzittende van één van de personenauto’s is zeer zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd. Kort na de eerste aanrijden vond er tweehonderd meter eerder een tweede aanrijding plaats. Ook hierbij viel een gewonde die, met onbekend letsel, naar het ziekenhuis is vervoerd.

De vrachtwagen kan niet meer rijden door een gebroken achteras. Op dit moment wordt de lading heipalen overgelegd op een tweede vrachtwagen. Er wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak van de aanrijding.

Alleen de linker rijbaan is open. De verwachting is dat het nog uren duurt voor de weg helemaal is vrijgegeven. Verkeer richting Hoorn wordt geadviseerd om om te rijden.

Foto’s Haico Kats – regio11.nl

 

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*