7.4 C
Purmerend
donderdag 25 april 2024
Home112Zeer ernstig ongeval A7

Zeer ernstig ongeval A7

Zaandam – Op de A7 in de richting van Zaandam naar Purmerend heeft zich in de middag van 2 november een zeer ernstig ongeval voorgedaan. Een vrachtwagen, geladen met heipalen, kwam even voor afrit 2 (Zaandam- ‘t Kalf) in aanrijding met twee personenauto’s.

Een inzittende van één van de personenauto’s is zeer zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd. Kort na de eerste aanrijden vond er tweehonderd meter eerder een tweede aanrijding plaats. Ook hierbij viel een gewonde die, met onbekend letsel, naar het ziekenhuis is vervoerd.

De vrachtwagen kan niet meer rijden door een gebroken achteras. Op dit moment wordt de lading heipalen overgelegd op een tweede vrachtwagen. Er wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak van de aanrijding.

Alleen de linker rijbaan is open. De verwachting is dat het nog uren duurt voor de weg helemaal is vrijgegeven. Verkeer richting Hoorn wordt geadviseerd om om te rijden.

Foto’s Haico Kats – regio11.nl

 



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,903FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
7.4 ° C
8.9 °
6 °
80 %
4kmh
100 %
do
10 °
vr
11 °
za
14 °
zo
16 °
ma
14 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.