112Purmerend

Voorbijganger voorkomt diefstal bromfiets

Purmerend – Vrijdagmiddag wist een voorbijganger een diefstal van een bromfiets aan de Sportlaan te voorkomen. Hij greep in toen hij zag dat een jongeman met een zogenaamde camouflagejas in zwart/grijs/wit het slot en contactslot had vernield van de bromfiets. De verdachte had de bromfiets zelfs al gestart. 

De man wilde de verdachte grijpen maar helaas ging de verdachte er te voet vandoor in de richting van de van IJssendijkstraat. De politie heeft gezocht maar de verdachte niet aangetroffen.

Mocht u iets gezien hebben afgelopen vrijdagmiddag (2 november 2018) of kent u een persoon die voldoet aan het signalement, dan hoort de politie dat graag op 0900-8844.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.